Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajdnicki ispod dvije razlicite zastave.
Ovdje bi trebalo nositi srpsku i tursku zastavu, a BIH zastava je zajednička. U svakom slučaju omladini želim sve najbolje.
A i jednim i drugima u putovnicama zastava jedne i jedine BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost, nema tu pomirenja sve dok jedni nose drzavnu BH zastavu, a drugi 4C...
@v0lvo Ta Srebrenica je toliko srpska koliko popis 2013 pokazuje, tj. u njoj Srbi i dalje manjinski narod. Toliko o tome koliko je taj grad srpski. Ni genocidom niste uspjeli da preuzmete taj grad sirotinjo.
vOlvo Smeta ce uvjek pod tom zastavom se radio genocid
Ne kontam , kakvo zajedništvo kad ovaj mutant drži zastavu susjedne države ?
Vidimo kako su jedinstveni , a već se podijelili pod dvije zastave . Srbin drži srpsku zastavu , a zbunjeni i naivni Bošnjo nametnutu dejtonsku koja je navodno trebala biti zajednička .
cccc
Izvršili genocid , i sada propagiraju mir i jedinstvo o.O Ko je ovdje lud?
@Shiba Nije on ali cinjenica je da su tu komsije klale ove druge......Isti ti skolski drugovi njegovog oca
NEVER FORGET!!!
Kako niko nije pomenuo da ti isti trubaci i maturanti pjevali cetnicke pjesme?
Uzmite zastave ljiljana a ne tu krpu .TO je zastava Bosnjaka . Da vidimo kako ce da reaguju
Čete i bošnje se dobro slažu sada kao što su se slagali Srbi i Muslimani prije.
ma, u srprskim zemljama manjine nemaju nikakve probleme...ni madjari, ni bugari, ni romi, a kako vidimo, ni bosnjaci..raduje me ova cinjenica.
@AIfaQmega13 sto? uce bosnjacki jezik slobodno, masu zastavicama, dal bosnjackim, dal turskim...niko ih ne dira...
@AIfaQmega13 srbi su kulturan i tolerantan narod...svi narodi svijeta bi trebali vise biti srbi...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast, lijepo je vidjeti ovo!
Nacionalistička bagra i ološ vam može samo obezbjediti siguran rat. Njima svaki oblik zajedništva i saradnje smeta.Oni žele samo sukobe i mržnju, jer samo tako mogu opstati na vlasti. Rat i sukobi su jedino što mogu ponuditi.
Dabogda Klix mahao zastavama Blica! Koji retardi vama sjede u redakciji!
Prije 22 godine su djeca srebrenice dobila čokolodice od jednog lika što je sada u Hagu. Tada su ta djeca bila naivno sretna, baš kao i ova. Bože moj, hoćemo li ikada naučiti???
Ovu djecu su pravila "djeca" koja su tada imala 20-25 godina. E sad, ko ovu djecu napravi ako se tamo desio genocid?
@Vladimir71 Je li stvarno pokušavaš toliko da izbanalizuješ genocid? Ti, očigledno, ni ne znaš šta je genocid. To bi isto bilo kao da me pitaš, "ako je Hitler stvarno ubijao Jevreje, otkud toliko Jevreja u Izraelu?" Zaista? Otkud Srbi u Hrvatskoj poslije Jasenovca? Otkud Jevreji u Njemačkoj? Imaš li gram sive materije?
Danas je pozitivna stvar da se u Srebrenici maše sa dvije zastave? Bošnjaci trebaju da su sretni zbog toga??? Ovo me podsjeća na one čokoladice što je nekoj drugoj djeci dijelio Ratko Mladić 1995. godine. Degutantno. Sramotno. Uvredljivo.
@pegazus ovaj put nisu skriveni ispod jugoslovenske (zajedničke) zastave. Dakle ako nasjednemo sami smo krivi!
Jel vam iko pokazao kako ispravno stoji zastava BiH majketi? https://ak9.picdn.net/shutterstock/videos/9176912/thumb/1.jpg