Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovim jasno vidimo odnos koji srbi zele, u federaciji hoce i zahtijevaju sva prava dok u entitetu zele eksluzivu...
@KamenjarskiSrbin1 Nece vam proci vise ta podvala, da postavite svog kandidata, i onda optuzujete druge partiju koje nece da podrze vaseg kandidata, za izdaju nacionalnih interesa.SDA je upropastila i izgubila Srebrenicu, a ne SDP, jer su sve donacije za Srebrenicu pokrali Camil, Munira, i SDA tajfuni, i kad vise nisu imali sta da ukradu, ostavili ste grad u rusevini Dodiku i Grujicicu.SDA JE UNISTILA SREBRENICU, A NE SDP.
@CaptHusein Istok Republike Srpske je nacionalni park. Tamo još malo neće bit nikoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
niko nikom ne smije nametati ali ni braniti da slavi ili ne slavi šta želi.
najvece zlo u Bosni su pravoslavna crkva, katolicka crkva i islamska zajednica. Samo sire mrznju da bi mogli zaradit.
Kome ba cestitate, sta cestitate? Širk? Pusti se cestitanja, oni bas vas zaklali, a vi jos širk cinite da bi se Allahovim neprijateljima ulizali. Kakav sveti sava? Ko je je taj pokemon i zasto je on sveti? Zna se sta je sveto, a sta je sejtansko.
U CEMU JE OVDIJE RIJEC O DISKRIMINACIJI....PO KOJOJ OSNOVI I PORADI CEGA
Imam 30 godina, putovao sam po cijeloj BiH, a išao po koncertima u Srbiji i Hrvatskoj. Lično sam imao priliku da se družim sa mlađom generacijom, nažalost, to je populacija zatrovana nacionalizmom. Pričam o svojim vršnjacima. Ja kao Bošnjak sam preživio rat, izbjeglištvo, povratak na svoje poslije rata, sve te poteškoće i djetinjstvo obilježeno minskim poljima, i opet ne mrzim nikoga. A na sebi sam bezbroj puta osjetio mržnju od Srbina. Taj narod jednostavno nema mira.
Prc ...pa Alija je podpisao to zalite mu se sad .....
Ružno je ovo što rade imami... Mržnja nije nikom dobro donela...
A najtuznije je sto se bosnjo nikad nece opametit.
Radasin1 ti si stvarno tragikomičan. Niko tebi ne brani da se izjašnjavaš Srbinom i osječaš kako hočeš. Nemoj samo drugima nametati ili otimati a od sredine 19 stoljeća/vijeka na ovim prostorima je dobrim dijelom bilo nametanje, kako god ga mi ''stručno politički'' to zvali. Tebi preporučujem iščitaj ''Načrtanije'' , svega je mislim 15-16 stranica, doduše tada nije bila SANU.
Sve dok bosnjo naivno vjeruje kako ce dzelat s vremenom da se promijeni nema nama nafake.
Istraži malo šta se dešavalo u Srebrenici 1992 i 1993!
A onda će Srbi zakmečati kad na Kosovu dan škole bude dan Adema Jasharija.
@KamenjarskiSrbin1 Nece vam proci vise ta podvala, da postavite svog kandidata, i onda optuzujete druge partiju koje nece da podrze vaseg kandidata, za izdaju nacionalnih interesa.SDA je upropastila i izgubila Srebrenicu, a ne SDP, jer su sve donacije za Srebrenicu pokrali Camil, Munira, i SDA tajfuni, i kad vise nisu imali sta da ukradu, ostavili ste grad u rusevini Dodiku i Grujicicu.SDA JE UNISTILA SREBRENICU, A NE SDP.
ma glupost je sto uopste u skolama postoje religijski programi.. nije bitno ko gdje uvijek ce neko bit na hodniku cekat da ovi zavrse svoj cas a ti kao nemas svog casa.. znaci u drustvima kakvo je nase religijske razlike potencirat u skolama je debilizam I pokazivanje da su oni na hodniku drugaciji od tebe I da niste isti.. ti kao imas cas a on nema .. vjerovatno sam I superiorniji vrlo lako pomislit.. odgajamo profasisticki mentalitet...
Inače, kralj Tvrtko I Kotromanić je se krunisao za kralja u manastiru Mileševa, odnosno na grobu Svetog Save. Inače su Kotromanići u srodstvu sa Nemanjićima. U srednjem veku bosanska i srpska država nikada nisu međusobno ratovali, jer su se smatrali istim narodom. A ratovali su protiv svih država okolo.
Ali cemo za vrijeme đume reci narodu da Hrvatima nametnu komsica.....i Kako rece poglavar "ne smije vlah vladati srebrenicom"...ISTI STE VI SVI
Srbi su pagani u velikoj većini. Za njih je Isus i njegovo učenje kao nebo i zemlja.