Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meron nista nije bolji od agresorko-genocidne gamadi--
Stvarno ova Munira je sramota. Pogledaj joj facu onu seljačku, samo da joj je pojest i popit šta. Vako otprilike izgledaju one penzionerke predatori u troli što vrebaju mjesto i grde mladež ako im se ne ustane.
Ko je okupirao Srbiju?????????? da nije Vucic?????????
Žao mi je da to moram reći, ali: Ovo je pritisak na sud. Vjerujem da ih je Meron, kao iskusan sudac-primio motiviran ljudskim osjećajima sućuti. Al da će ih slušati-to neka zaborave.
Umjesto te para sto ove trose na putovanja i vecere,nek daju ostalim majkama koje nemaju sta jesti,a koje su isto tako izgubile svoje sinove.Ovo je bas licemjerno i jadno.
Vec je oslobodjen ,pa ti crkni od muke.
Čitam neki dan u novinama intervju sa majkom Gorana Čengića... Naježila sam se od istinske tuge u riječima te majke... Nisu sve majke iste... http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/da-mi-je-samo-deset-minuta-da-ne-mislim-na-njega
pravda ne postoji. sto je za jedne pravda za druge je nepravda. sudske odluke mogu i trebaju da kriticki ocjenjuju pravnici ,a nikako specijalisti za baklavu.
https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw a vidi ove Munire 'majke Srebrenice" ...hahahh sto unovcava mrtve Mrtvi vamse u grobu okrecu sta im radite pu,..pogani balijska
video 5:21
esad nema brod...al ima konja.....treba mu oteti konja da munira ima sta jahati :)))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tako je munira reci mu....ima da se nasikira ,vise nece moci zaspati :)))))
Taj famozni sud odavno pokusava relativizovati krivnju, izjednaciti zrtvu i agresora. Ali nece moci proci. Svi mi prezivjeli smo glasnici istine i nikada necemo prestati traziti pravdu. To je nase pravo, ali i obaveza.
Nemoj bit licemjer. Ove iste žene se malo pozivanu na presude suda, malo pljuju sud, malo prijete sudu. Pravde nema, jasno je. Ali raditi ovakve stvari je kupleraj. Ne samo one, nego to rade sve tri strane, srpska, hrvatska i bošnjačka.
Lopovluku nigdje kraja nema https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw