Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ovakvo nesto nalazi na zapadu do sad bi bilo popularnije od egipatskih piramida,a kod nas je to samo voda koja otjece u kanalizaciju.
Sve je lahko, gdje nema radikalizma poput teokracije i komunizma
Mislim da ga u BIH politicari koriste za rad vlastitih interesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da nas zastiti od zaborava,da .e zaboravimo sta utroba Srebrenice klete krije,nebrojene kosti nevinih Bosnjaka,ubijenih u namjeri zatiranja jednog naroda samo zato sto se Jedinom Allahu klanjahu,neka je Allahovo prokletstvo ne sve koji su ubijali goloruki narod Srebrenice,a zlato ce im biti vjecita nagrada u Dzehenemskoj vatri, Amin.
Neupućene je lako obmanuti i zavesti pričom o novim zapošljavanjima a ne objašnjavati suštinu. STRATEŠKA greška je izvođenje bilo kakvih radova i pravljenja vele-luksuznih hotela na samom IZVORIŠTU. Model prijeratnog Gubera je bio odličan, Banjski hoteli i liječilište su bili u gradiću a izvorište 2 km od grada. Sada će izvorište praktično biti NEDOSTUPNO širim narodnim masama jer su ga POSVOJILI i ogradili vlasnici hotela. Kako Durakoviču ne vidiš koliko je to pogubno? Izvori će biti dostupni samo malobrojnoj hotelskoj klijenteli a nestaće ogroman broj posjeta nekada čuvenim izvorima. Broj turista je često znao nadmašivati broj gradskih stanovnika, pa su koristi od povećane potrošnje imali svi od pijačara, trafičara, prodavnice, kafane, usluge, privatni smještaj. Od nekadašnjeg dobro osmišljenog masovnog banjskog turizma, reducirate Guber na hotelsku klijentelu, koja će grad vidjeti samo na putu do hotela i nazad. Banja će služiti samoj SEBI odnosno vlasniku a gradu vrlo vrlo malo!
o kako smo mi samo glup i nesposoban narod.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
A dje je tu Munira sex bomba iz svih bula
...ovo ja govorim već 2-3 godine a svi šute...isto kai za naftu i plin...a bogami neka glave se debelo uplela u to sve i pokosi i pokopa mnoge druge glave po cijeloj BiH...tako da sada 20 godina samo tražimo nestale i poginule umjesto svega gore navedenog...blago nama i teško Bogu sa nama...
Srebrenica srpski grad
ta voda teče kroz masovne grobnice i kosture. nebi je se napio da je neznam kako ljekovita.
opet ti ga nama pusi dodiceeeee dodiceeee dodiceeeee ....*** li im majku nista ne daju sve opstruiraju a nasi hadalji im dopustaju da okupiraju sve drzavne institucijeee.... odma ih protjerati iz bosne ove snsd-ovce
Srebrenica je sad puna Bošnjačkih, a poslije idućeg sukoba treba bit puna izdrkanih svetosavskih kostiju................i biće
Pusi omere pusi ture jadno
Ne diraj Omera jadnicka,njega je napravio Sveto Savac negdje u vozu i nije htio da cuje za njega,pa mu je mater sve najgore ispricala o njma.A ovaj babo sa Bjelasnice ga priznade jer mu je mater bila prva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srebrenice, piše Deutsche Welle jadno je to da prvo trebaju neke strane novine pisati o tome.....
Ima , a vecina bagre na budzetu, crkli da Bog da !
Koliko se samo muslimana obogati na srebrenici,to se zapitajte..
To nece rijesiti ovaj problem
Svi muslimani u bih su imali koristi od srebrenice, osim onih u potočarima...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
@dijasporac ....... daj nam reci imas li namjeru se tamo vratiti da nam postrek da se vracamo ,nije dovoljno to sto izjavljujes iz daleka..!
kad uporedis Sarajevo i Srebrenicu, i umjesas malo znanja o ostatku planete, lahko je zakljuciti da je u Srebrenici daleko bolji potencijal. Sarajevo ce biti sve skuplje i skuplje, bez imalo prostora i rahatluka :)
dijasporac .......ja jedno ti drugo ,neodgovori mi na pitanje..!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponosim se sa našom Srebrenicom !
Tesla10@ tebi bi prije metar usao u dupe,nego cm u glavu genocidas krivoslavni
stari katolicki grad
Povratak u Srebrenicu je mnogo pametan cin. Mislim da je citava planeta spremna slati pare povratnicima u Srebrenicu. Mozda jedini siguran nacin imati novu kucu i tako dalje.
dijasporac koliko mozemo od tebe ocekivati vezano za novac ?
ja i ostali dijasporci samo sirimo istinu o Bosni.... tako da ne moramo samo mi slati pare vec kompletna planeta. Naucili mi od Jeverja, jer dijelimo identicnu sudbinu na zalost, ali ipak naucili. Red je sada da i domaci nauce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)