Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako sa svakim. Stranke u BiH su interesne grupe bez ikakve ideološke isprofiliranosti. Živimo u predpolitičkom dobu.
@ADLER mogu oni zajedno bez problema,jedu piju uzimaju pare nama ljudima,a zavadaju svijet da se skrenu pažnje sa toga sto oni rade
SDA i SDS, prodali bi i rođenu majku za svoju guzicu. To nisu političke stranke, to su džinovske lignje koje postoje samo da bi proždirale sve što im se nađe na putu.
Oh, taj divni islam. Ovu iz prvog reda treba poslati u saudijsku arabiju. Objesili bi je samo zato sto je sjedila sama sa nepoznatim muskarcima.
Gledaj ti baIinke, zamotala se ovo ono, folovi golovi, a sama tamo sjedi sa onolikim muskarcima. Jebbo te bog, kakve politicarke, takva i drzava.
Jebbo te bog, gledaj politicarke bule u prvom redu. Kladim se u milju maraka da se ne zna potpisat.
Mogu zamisliti kako bude poslije sjednice kad raspale grupnjak sa ovom bulom....smrdi balijska picketina na sve strane. ;)
@Alberht Shindler Poljski wc je bolji od balijske picketine. Mirise u odnosu na usmrdjenu dlakavu balinkuru.
Vidi politicarke u prvom redu bog te jebbo! Ni Margaret Thatcher joj nije ravna. Tito dragi, okreci se u grobu kao na raznju!
Da nisu formirali koaliciju bili bi krivi i pricalo bi se kako su potpuno izolovali Bosnjake od uticaja na donosenje odluka u Srebrenici, da su formirali sa Dodikom bilo bi idu sa trenutnim nacelnikom i neprijateljima drzave, odu sa SDS-om eto ih sa Karadzicevom strankom. To je ono sto ja zovem pametni Balija. Nema te situacije koju Balija nece ocijeniti negativnom.
Idiokratija je vec odavno u Bosni na sceni. jbt kuda ovo vodi.
A pi*ke plakale sto su izgubili izbore u Srebrenici. Fazon je DAAAAAAAJ STOLICU. To je ono sto je vazno. Pi*ke jedne.
Fuj. Oni bi svi i s Hitlerom koalirali ako bi im to obezbijedilo fotelje.
A šta je sa Dodikovim genocidašima? Ne slažu se sa SDS-ovim genocidašima?
...degutantno do bola.
crvi, oni su za pare prodali vlastiti narod, to mi svi ćutimo jer nismo navikli da imamo vlastito mišljenje, ali SDA je izdajnička stranka, lopova, kriminalaca i prevaranata
Ljudi ujedinite se svi pa da se dignemo i borimo za bolje sutra i zivot dostojan čovjeka
Stara je to koalicija, prva demokratska.
Dragi klixe zašto u eter ne prolaze moji mudri komentari?
zato što si na crnoj listi