Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moderni.......momo i uzeir..................
.....što je Mlađenović u javnosti prokomentirao kao "diskriminatorski odnos Velike Britanije ili dijela njene administracije prema srpskom narodu". ..... ...bla...bla..bla...šta drugo i očekivati.......!??????
Uvjek ista priča " prema srpskom natodu".
"prema srpskom narodu"
svaka cast na ljudskosti, ali ne mogu da vjerujem da je uvijek Bosnjo taj koji glumi milosrdnu mariju. pa majku mu prije par dana otvorili crkvu na budaku, mozda je taj isti pop bio na ceremoniji otvaranja... zasto se on, popo, na ime ljudskosti nije pobunio protiv gradnje i otvaranje spomenute crkve...
Da ga Allah subhane wa ta `alla uputi i muslimanske vladare amin
Mora da je i Kacavenda bio u sastavu delegacije a Englezi imaju you tube i onda rekli: no pop, no ortodox, no, no, no!
E moj hodža...pa će ti opet popo gledati kako da ti glave dođe
Da smo svi,mi vjernici,ovakvi Bosna i Hercegovina bi bila bogata i moderna drzava :-)
Hodza svaka ti cast nedaj da nas djele svi smo mi jedan narod pomozimo nasoj braci srbima i pokazimo da nismo zaostali i da se nedamo djeliti po vjeri...
mozda se zigu
braca po materi
ja hodže glupana, trebao mu je poslati razglednicu da ga zajebava........
Naslov vam je kao početak nekog vica..
koji cirkus braco mila pogidoh od smijeha :D
Glupe Balije , on bi otisao bez vas ne bi se ni okrenuo cccc
Hodza je Tito :)
Mozes ti hodza moj pravit se fin,al nisu Englezi budale, znaju oni ko je genocid pocinio, ne treba njima takav skart. Miskim da kulturna Evropa ovim kazuje sta misli o Bosnjacima, a sta o Srbima, i zbog koga imamo jos uvijek vize za pojedine zemlje..
neće srbe niko, a mi ih trpimo besplatno.