Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana Bavarka atest dala.
Nego ko je strucnjak koji je reko da nevaljaju? Nekako cudno da i najbogatije zemlje svijeta kupuju isti model, poput onih iz Emirata jucer
@Mister_No1 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nanosi se šteta ugledu? kojem ugledu?
@gooUser1576577300 glup si da skontas!
Teško nama ako budemo morali tražiti spas kroz te respiratore.
Cuj neosnovano eto sad mi svi glupi samo ti pametna ko advokat placen da laze to mu je poso kujo to su narodne pare nase i neseri
Napad je najbolja odbrana ali kasno se malinasu cupas pojeo si vnago sad progutaj
Normalno da mogu biti stacionarni, samo ih treba zavariti za radiator.
Meni nije jasno koliko ljudi mogu biti levati i trolati nin stop o respiratorima .. klix treba da popusti sa tim smaranjem javnosti..
I šta kaže advikatica zna li Fikret Bakira? Nisu se nikad upoznali?
Oh Fikrete kerino jedna.
FIKRETE oprosti nam bili smo u zabludi. 🤥
https://alliedscientificpro.com/shop/product/respiratory-ventilator-acm812a-24419 Ako misle na ove, onda neka bolje prevedu uputstvo za upotrebu!
Mamuti netačnu
Vrlo je moguce da proizvodjac tvrdi da se ovi respiratori mogu koristiti i u intenzivnoj njezi. Ali ako je to onaj sto su nam ga pokazali https://tatrixmedical.com/product/acm812a-ventilator/ ipak je to jad i bijeda u odnosu na ono so se vidja po intenzivnim njegama u bolnicama. Doduse mi i jesmo jad i bijeda.
Advokaticee yebo li ti gdin fizicko lice Fikret Hodzic mamu dok je u pelenama bila !
😄😅🤣😂
Mumin naš prepošteni, angažovao advokate da se dopisuju sa portalima hahahaha i botove i botove hahahhaa po kom osnovu ovom hoštapleru dadoše 200.000 KM prošle godine. Po zakonu naravno, ali može li malo da nam advokat objasni. Kako to da otvoriš firmu i za god. dvije dobiješ poticaja 200.000 KM.
NA KRAJU ČE MOJ FIKRO BITI HEROJ A DRŽAVA ĆE MU MORATI PLATITI ODŠTETU. A SOLAK MINISTAR ZDRAVSTVA.