Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tijana ajfon i fikret respirator...
Oba imena zvuče egzotična
@yeba.mene.drzava zaboravio si Bake Dzemper
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahahha sta rade....koji je ovo cirkus reziran od strane sda a placen nasim novcem...scenarista novalic i fikro....Pogledajte sliku;i na kutiji pise ventilatori!
To je na engleskom, a što mi prevodimo kao pokvareni telefon to je na nama. Ventilator je Raspirator. Raspirator je zaštitna maska. Fen je ventilator.
A ventilator is a machine that provides mechanical ventilation by moving breathable air into and out of the lungs, to deliver breaths to a patient who is physically unable to breathe, or breathing insufficiently. A respirator is a device designed to protect the wearer from inhaling hazardous atmospheres, including fumes, vapours, gases and particulate matter such as dusts and airborne microorganisms.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i također su lažno rekli "Malina, a po latinski je Malina (lat. - Rubus idaeus)
moraš doć na ideju
jadaaaaaaaan
jel ovo drugi "demanti" danas od Maline... iskreno, na vašem mjestu, bih ih samo otpilio, i ništa ne objavljiivao.... recte im _ žalte se nadležnim organima
suti fikro reci elhamdulillah da si u onoj drzavi sve u tebi bi bilo skrseno, ne samo prava
Izvinite u ime Klix-a
Fikrete nađi pravog advokata, ta ti je samo za sexa
moraće klixovci da pojedu sva govna koja su izas*ali..
što se petlja gdje mu nije mjesto beri maline i šuti
zašto da objave demant kada su STVARNO prihodi od prodaje manji od rashoda? Drugo je to što Malina ima "ostale prihode" u iznosu od 210.000KM koj su vjerovatno od subvencija koje je uspio dobiti...po zakonu
I ovi sa klixa au obični plaćenici
pa jel coek hoce milion zarade il nece.. 😅
Nije to bitni: Vibratori,respiratori,ventilatorimaske,rukavice itd.bitno je uZenicu..na snimanje uživo..Nikad nije kasno,ali svi..od vlade,ministara..sekerta.ko je god umješan..jer evo nam se svjet smije..a pravite,,Sadaku" državu...tamo brate..pa onda da se ispita..a ne32.dana prošlo..a još se mucćka..providno je to..
Fikrete crkao ti nama....
govnara rjesava sva prava samo narod nezna sa njom rukovat
Ovom malinaru će se na kraju i neka odšteta platiti