Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu namagarčeni oni su magarci
Kada politički manipulatori uvedu društvo u stanje gdje POŠTENJE i MORALNOST ne postoji, onda se stvori društvo koje počinje da cijeni samo one koji BOLJE VARAJU !!!
Srđan Puhalo je odličan analitičar!
Pa ide dodo svake 2 hevte u srbiju na Seminare kod vucica
Zaboli me za Dodika i RS daj da rjesavama probleme u svojoj avliji.
Odlicno, moc je sad u rukama covjeka koji je sve uradio da ukine entitetsku vojsku, prenese nadleznosti na drzavu, rasproda sve i ucini r.s. ovisnim entitetom. Svaka cast predsjednice.
Ma ne da hodža rakije, inače su rahat samo tako...
mislim da pitanje vojske nije uopšte bilo do njega nego do pitanja svijeta koji je to naredio i uredio, a sem toga ako malo bolje razmislis srbi su dobro prosli sa vojskom, jer ovdje imaju 3 naroda i svako bi za sebe kupovao oruzje, na kraju bi bilo da bošnjaci i hrvati imaju duplo vise od srba.
Ne volim Dodika, ali je činjenica da je najveći političar na Balkanu.
@neko.iz.mase Dodik despotizmom dobija sta zeli a me politikom
Pa jes najveći, metar i devedeset i pet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek nije nista pogriješio. Ako narod glasa za opoziciju,to znači da se ne slaže sa onim koju su trenutno vlast.A kada se te vodje opozicionih stranaka priklonio vladajućoj stranci,znaci da su glasači prevareni,tj.namagarceni. Opozicija u RS je izgubila iz više razloga,osnovni je sto su dozvolili da Dodik vuče poteze a oni pristaju za njim da ne bi bili vaki-naki.Morali su oni vući poteze ,a on neka se pravda.
Jel ovo onaj sto vehabijama hvalospjeve pise?
Ovome samo prezime odaje karatkter. U njegovom slučaju to je baš to. Jedna dokona smlata koja ništa pametno ne zna raditi nego "analizira"! Ni jedan svestan Srbin ovo june ne uzima za ozbiljno.
Na tvom TV-u sigurno se samo RTRS moze vidjeti. Zavidim ti.
RUŽAN - RUŽNIJI - NAJRUŽNIJI - SRĐAN PUHALO
@federalac2000d povedi ga mami
gdje mačke nema tu miševi kolo vode😂
Možda su namagarčeni, a mođda su htijeli tako
VAKO RUZAN MORE BITI SAMO VLAH
Velika je razlika između Srđana Puhala i Predraga Kojovića.Cijenim iskrenost ovog prvog i puno bolje bi bilo da je on u Sarajevu za razliku od onog škarta kvaziljevičara i legaliste.