Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo onaj čakijaš sastavio tužbu
EOL benzinska preko puta nebodera Koševo kako srki dozvolu je mogao potpisati ? Tužilaštvo istraži
Veci lazov i od SDA
Sve gej mafija na djelu
Kosi lift treba vratiti Grasu jer je i uzet od Grasa , ovo je nekom namjesteno da uzima novac a da niko nepita za naplatu i uslugu !
koja je ovo mandi krivicna prijava?ima ih desetak.sta radi policija,tuzilastvo i sud?on ce nas u crno zaviti
Ako je ovo sve tacno debelo neko treba odgovarati za ovo.Pa mi gradani smo izlozeni nesigurnom liftu prijeti nam opasnost po zivot.niko nas i ne pita kako nam je bilo dok nas je kombi prevozio sa 5 sjedista a sad imamo lift koji je u gorem stanju nego taj kombi koji nam je bio ponuden.Sramota
Kosi lift je doista nesavladiv problem, treba imati razumijevanja za vlasti. Nije kosi lift tu 100 godina, već samo od 1990., ako se ne varam.
Zajaho Ademović Jr, ne popušta. A i srđan nije neka sreća. On i tanović su 2 najveća načelnička promašaja u historiji
Unistio ciglane i marin dvor breka se raspada nahorevo klizi na kosevo najgori nacelnik jos peskir jos binasr
Hahahhaha pa ovi iz NiP su gori od SDA
Tužite Električara, to je njegova struka
Treba neko odgovarati al ne kontam kakve on ima veze.... ima na projektu projektant, izvođač i nadzorni inžinjer. Ako nije dobro izvedeno nadzor je to trebao riješiti a ne načelnik.