Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA NA APARATIMA FIKRINIM
@KamenjarskiSrbin2, @ GlasNaroda, @Automatic, @Diplomatic, @RepublikaBiH….i ostali SDA kerovi na haparatima.Eno ih Zika suta i ne da im sendvic.
Novi Travnik zahvali se hadžiji a vjerovatno i u Kladuši
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opcina Centar je oslobodjena!
@SimpleRed neviđena bruka za centar, odron ali eto vrijeme će pokazati.
@Labobetko...Vrijeme je vec pokazalo.Dotakli smo dno,a sad dolazi novo doba.Doba pametnih, sposobnih ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitam , nemojte razocarati samo....
Sretno Načelniče!
Je ovo ona ocina sto vrijedi ko po bosne
Ode Nedžad dođe Srđan...
Kako god okrenes opet je to sve SDA al hajd😂😂
Bravo Mandiću, diko naša!!! Nek si skinuo odvratnu seljačku njušku. Hvala ti od srca!
U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu se ne ponizi
Cestitam svim dobrim ljudima u Sarajevu na promjenama, nadam se na bolje.
Bravo Centar
Rakija je spremna
Sarajevo je znalo izabrati! Nadam se da će i Mostar znati 20.12. Pospremanje✊
Logika SDA: vojska Republike Srpske te granatirala četiri godine. Na konto toga sad još hiljadu godina udiši najgori zrak u univerzumu, imaj najgore zdravstvo u Sunčevom sistemu i trpi nas i naše lopovluke. Jer ako POMISLIŠ da može bolje, cijela ta TVOJA žrtva je bila uzaludna. Ko ti je kriv kad nisi tad poginuo. A mene boli q, ja sam ionako sjedio u trezoru. I ne, pomirenja nema, jer ako ga "bidne", ja gubim jedinu polugu kojom te još uvijek pravim budalom.
Nije SDA izgubila nego nije pobjedila
@iPhone11Pro "Ja i?" Predobre Fadilove i Bakirove izreka. Oni su bilji da rade novu ipciju top lista nadralista nego da vode državu.
Glupi Bošnjo sad gubi drzavu bez rata
@MiloraDodik Sarajevo nije izgubilo, vec je napokon dobio Sarajliju kojeg ne gledas ubig nacije kojom se kiti vec po misljenju i želji da uradi boljem svima a ne stranačkim.
Bravo Srđane 🎉