SDU o "Dobrovoljačkoj"
0
"Srbiji treba uzvratiti istom mjerom"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhapsiti BRENU , CECU , KOSTUNICU , DRASKOVICA
ok,srebrni,za 500 godina vladavine turaka,vi ste i dalje ostali srbi?pa ko je ovdje lud?ko je koga derao cijelo vrijeme?kakvi srbi i kakvi bakaraci...vi ste svi bosnjaci turskog porijekla.PS::::::sto se tice plavih ociju,,sta bi da su vam zelene.hehehehehe.Selam brate
mamu im maminu
Bosna je bila srpska drzavaбтшоу mi jasno sta vi traziteб, dali postoji i jedan pametan bosnjak da mi objasni svoje poreklo i otkud oni tu,polovina je sa plavim ocima da niste slucajno iz turske.
bravo
problem je sto treba napisati te optuznice, i stati iza njih, a kome se to mili u ovoj drzavi? sto bi nasa birokracija zaradjivala svoje plate kad ih dobije i bez da radi?:)
eh da smo pametni ko sto nismo pa da sad obnovimo tuzbu protiv srbije ...
Svakome njihova djela. Svako treba da odgovara kako zasluzuje. Prije svega oni, pa onda i mi!
prodajem prasice vrlo povoljno (garantovano nemaju gripu ni jedno ne kaslje ili kise) cjena po dogovoru...
...traze cep za paksu...njima izgleda nikad nije dosta...
Nego šta!
...ovi srbi stvarno nisu tacan narod...ispadose oni najveci mucenici...svjeta...
Tako treba!!!! Osim toga, pa mi smo prezivjeli genocid koji su oni napravili, prema tome imamo cak i razloga za tuzbu.. Tuziti smece, hapsiti smece....
\"Stoga smatraju da je vrijeme da se pred \"agresivnim susjedom\" prestane saginjati glava i uzvrati mu se istom mjerom: podizanjem optužnica i raspisivanjem rneđunarodnih potjernica za ratnim rukovodstvom Srbije i tadašnje SR Jugoslavije - protiv članova tadašnje vlade u Beogradu i Generalštaba JNA.\" Svaka čast SDU!