Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Osmane šta si tražio u agresorskoj državi.
Cim je Osman taj je klao i silovao u samoodbrani. Nece ga valjda hapsiti u Federaciji zbog toga? Pa nije ukrao dva metra drva..
Djubrad nadju neku ovcu da je sisaju ... a svjedoci lazni, optuzbe lazne .. isto rade u BIH, izjednacavanje agresora i zrtve Relativizacija .... ciljevi SANU se lagano ostvaruju i jos slag na tortu da im generala Dudaka tuzqva i sude srbi .. i sad se branioc i zetva moraju pravdati sto su se u BIH borili protiv Kilosevica i Legije i srbij.vojske i policije i jos oslobadjali svoju drzavu ... a Vi bosnjaci bolesni gledajte dok Vas opet jedno po jedno vode na stratista...ovaj put u zatvorska..
Ok, dejton ponisten, suverenitet pregazen. Nema Srbija suverenitet nad pocinjenom u BiH. RBIH ustav vracen.
Znaju li naši konji naći lijeka ovom ćetnićkom divljanju SDA SBB SDP neuvedeteli reciprocitet ne kandiduj te se na izborima mutavci jedni.
Zamisli da uhapse engleza koje je ungleskoj NAVODNO napravio zločin nad engleskim državljanima
samo hapsiti gradjane srbije, optuziti ih za ratne zlocine i vrsiti razmjene kao u ratu. sa fasistickim rezimom u beogradu nista drugo ne pomaze
Uhapsiš jednog njihovog pa tražiš razmjenu. Ne znaju se bosanci snać. Ebiga