Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reciprocitet je jedini odgovor.
kud ce tamo ici uposte
upravnik logor ... ,a ovi nesto sto bn pjene ,agresija i to neka shvate da su oni samo jedan od 3 naroda kiji tu zive plus ostali ,tako da BiH nije nesto sto su oni dobili u nasledje niti ce ikad dobiti nesto sto nije njihovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi nešto da pričaju za Brčko? Jelisić osuđen na 40 godina zatvora, Češić na 18, obojica sve priznali, Monika rezala razbijenim flašom ljudima organe u logoru u Luci Brčko sa nepunih 17 godina! Sramotno!!
Kada dobri bosnjani kolju u ime UZP onda to nije UZP nego samodbrana. Niste ni malo licemjerni.
Успјешну робију му желим.
Covjek krenuo da pjeva na Zvezde Granda
Sta srbija ima sa Bosnom?
Navika im da hapse: Ranković u svom izlaganju u jugoslavenskoj skupštini g. 1951rekao : "Likvidirali smo 568.000 narodnih neprijatelja, a kroz logore od 1945. do 1951. prošlo je 3.777.776 zatvorenika". (Politika«, Beograd, 1. februara 1951)
@antibiotik
Kakva patetika, ako je uhapsen bosnjak odmah pise zbog "navodnih", a ako je uhapsen nebosnjak onda to nema, ccc
Jer kod srbende nema sanse da je uhapsen nevin
Samo hapsi i trpaj u zatvor
A RAVNOGORCI MARŠIRAJU PO BiH KAD GOD IM JE VOLJA. NIKO NI DA IH LEGITIMIŠE. A O OSTALIMA DA NE PRIČAMO
Ovo je zadnji mrtvački trzaj genocidnih srba da prekroje historiju, mogu se propeti do kosovskih žila, ali ona uvijek ostaje ista, ima deset tona srpskih zločina zabilježenih na papiru, sud u Smederevskom pašaluku je komedija, uhapsili su i prije godinu i pol jednog čovjeka, nisu ga pustili, vjerovatno čekaju da mu naprave optužnicu ili da ga izmuče, jel vidite sada zašto je sa vlasima nemoguće živjeti? jel vidite da agresija nikada nije završena?
Hajmo jedan aplauz za javni registar boraca FBIH koji je izašao on će riješiti sve probleme obespravljenih, sad kad neko vidi da si u registru na granicama ne čekaš odma ti ponudi piće i zaposlenje u Švicarskoj i duboko ti se nakloni i kaže ti si ljudina a tvoji političari su kreteni :)
ovaj treba da bude primjer kako se muslimani i hrvati trebaju da slazu. HVO
Sad je navodno a?
@Lion7 braca muslimani imaju dvojne standarde 😁
A svoje zločince ne diraju, drže predavanja, slobodni hodaju, vlast ih skriva...
Zanima me kako moze srbija koja nije ucestvovala u ratu hapsiti ljude iz bosne za djela u bosni.. kome?? I dalje nas samo karaju.. kad su to nasi uhapsili hrvata za zlocin u hrvatskoj ili srbina za zlocin na kosovu.. zna se ko subti koji su pravili zlocine i po hrvatskoj i bosni i kosovu i srbiji i crnoj gori
Na hiljade ratnih zlocinaca zivi u srbiji koji su pobili civile u Skelanima,zvorniku,Bijeljini,i naravno Brckom kao i u Foci i Visegradu. Srbija ih slala platila i zastitila. Ali neka ovako nama treba jer u srbiju ne treba ici ni po kakvim potrebama
@potocari erogan i bakir prave autoput za Beograd. Sta vise reci. Alija prodao u ratu bakir u miru
@potocari hiljade i mudzahedina sa Bliskog Ostoka je doveo Alija u BiH pa su vrsili zlocine a danas se sepure po FBIH jer ih stiti Baki i SDA.