Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ulaže priprema se za rat ko ne ulaže može da dovi ali slabe vajde.iskustvo.
@Afrlm ma džaba ti sva vojska kad amer naleti sa onom silom od 1% što ima
@Afrlm ako se zarati ja ću se dobrovoljno prijaviti da budem srbin .. ne bih ratovao za ovu zemlju nikad .. samo mazlum može da brani ove političare što nam nikad ništa dobro nisu donijeli
Da se Srbija nije naoruzavla krajem 19 veka, ovaj deo Evrope bi danas bio pola neki turski balkanski kurdistan, a druga polovina austrougarska kolonija. Austrougarska kolonija bi imala zavadjene potlacene narode, od industrije samo pilane i rudnici, bordeli i zatvori. E tako bi vam bilo da se Srbija nije tada naoruzavala i oslobodila vas i pokazala svetu da ovde ne zive ljudi pretplaceni da budu robovi citavog zivota.
nemaju muda
hahhahaha pa mi da smo imali naoruzanje kao vi do beograda bi stigli....jade jadne....olujaaaaa brrrrrr traktoriiiiiiii
Jest zato mi imamo bolji drzavni park vozila, da nasi politicari mogu brze bjezat.
Jedan Skakin ramazanski top vrijedi k'o svi Pancir sistemi u Srbiji a da ne pricam kad slavna SDA armija zatekbira. Cuje se do Moskve.
Ako imš para možeš kupiti i respirator
Srbi su na internacionalnom sudu priznati kao genocidasi. Od predsjednika drzave koji je krepao u zatvoru do citavog vojnog i politickog vrha republike srpske. Opet ulazu u ratna sredstva kao sto ce opet kukati kada ih NATO vrati u kameno doba.
Pa kako bi svaki dan bio policijski?
Mi cemo u maline,masline one zelene
Dzaba im sve kad nemaju muda...
Normalno da se naoruzavaju kad su sebi napravili dusmane za narednih 2000 godina .Niko ih ne voli jer su sviju napadali kroz historiju pocev od bugarske pa da ne nabrajam dalje znate ,A ako treba ja cu sutra da idema goloruk na tenk .
džaba im sve naoružanje, treba jaro muda imat, vidi im Vulina ministra, prvi bi zbriso
Hoćemo to opet bang bang
Opet bi bili jači da nas napadnu 💁‍♂️👋
Vučić na aparatima preko Fikreta :D ... što reće neko nemaju muda što je osnovni faktor za ulaganje u isto u to smo se uvjerili i sve im je u pokušaju ! Ovo ce ko oni respiratori višak otic u donaciju Italiji il tako nesto
Bosanci kao da nisu imali dovoljno opomena pa ih bas briga za naoruzanje i sto jacu vojsku,da sam neki politicar to bi mi bila glavni zadatak sto jaca i opremenija vojska. Vidi Srbiju a sigurno ne ulazu toliko da bi ratovali protiv Svaba ili kineza