Komentari (781)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno, samo Bosnjaci furaju građansku priču i čast izuzecima iz druga dva korpusa. Inace kako ono bi, na mladima svijet ostaje?
Pa vi idite u Bg turisticki
Sad protiv ove dvije treba krivicnu prijavu i oaudit ih ! Tužilastvo
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
To degenerici i onda kažete zašto nema napredka na balkanu neće ga nikad ni biti pored takvih idiota!
Srbi su kocnica citavog balkana, pozva cura na ubijanje I ispade zrtva
I sta ce tek sad raditi ostala omladina kad vide sta su ove dvije dobile, odlazak u Bg, stipendije, troskove zivota...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako god okrenemo - ovo je bolest...
sarajevo gas je finansirao skeivanje mladica
Svaki put kad pomislim da ne može biti gore iznenadim se.
Znate šta smo mi,ona kantica od 5l jupola za nabijanje
E pa to nam je naplata za toleranciju. Oni ostali fašisti a mi opet merhametlije, hajd ba neka, ovako su oni i 90- tih pa smo se uspjeli odbraniti. Halooo!!!! Pa sto se malo oni ne bi branili od nas, red bi bio da se krene u kontra napad.
Bitno je da mi proglašavamo dan žalosti kada se u fašističkoj Srbiji porokaju djeca, a u Bosni ne možemo da 11. juli proglasimo Danom žalosti jer to ne dozvoljavaju isti ti fašisti koji su počinili genocid. Bitno je da Bošnjo ostavlja svakog vikenda pare "zvezdama granda". Bitno je da onaj smetljarski okot Konaković "relaksira" sa fašistima i polako nas uvodi u "Otvoreni Balkan", odnosno Veliku Srbiju. Fuj, gadite mi se svi odreda!
Sad se vidi da je sve ovo sto se desava zadnjih dana rezirano u smrdiji. Vucko zeli da skrene paznju sa Kosova na BiH i da se ovde malo zakuha.Dodjes da studiras u Sarajevu i velicas zlocince! Ovo moze da se desi samo po naredbi ili su ove nazovi studentice toliko glupe da to urade.
To je ta genocidna politika. Ništa što bi nas moglo.iznenaditi
Nacisti su svudgje izmedju nas... A Srbija je puna navusta tako da nije ni cudno sto ih vrh Srbije i vecina Srbije nagradjuke i prihvata Samo je moguce da i u Srbiji budu odbacene. Ako naleti na zdrav razum... i primjete isti da imaju posla sa dva nacista.
Da sam blize da ih premlatim obje majka da ih ne prepozna, rado i od srca. I vjerujem da bi mnogi. I opet bi mene kaznili naravno, sto sam pretukla cetnikuse jer je “to” u bosni (namjerno malim slovom) zasticena zivotinja
vazno je mir i stabilnost u regionu jel tako vucko
Zamislite da Hrvatska da stipendije Hrvaticama koje su na studiju u Beogradu veličale Pavelića!
E baš smo spali ?urcu za uši, ka su nam ove dve kokoške vest dana.
Od ovakvih gore su mi balijetine koje im daju razne poslove po fbih i ks dok bosnjacka omladina spas vidi odlaskom vani, čak su zastupljeniji po državnim institucijama i agencijama više nego sto im pripada
Mene interesuje hoćel Dritan onu istočnu interkonekciju potpisati jer biće još ovakvih studenata koji ne mogu završiti u SA. Pa će se baciti u fašističke vode i dobiti sve besplati i plus diplomu koju su mogli sanjati.Ali to je dobro za guslarski narod.