Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Specijalne veze, sve u duhu i slovu dejtona.
Splavarke, alkohol i kurave. Stvarno sve što si nabrojao je bezveze.
Trebamo i mi donijeti uredbu da samo drzavljani Srbije iz Novog Pazara, Sjenice, Tutitna…mogu uci u Bosnu.Ako se to ne moze dogovoriti sa srbadijom na nivou drzave, onda ulazima u Federaciju kontrolisat srbijanske table i vracati sve one koji nisu iz Sandzaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Balkan - Disney za siromasne !
@EmiRem Tuzlaci i FGR raja iz Sehera na haparatima. Ali dace oni 100 maraka, jos, kad vec daju stotine maraka da se setaju po Beogradu. Zov Beograda je ipak jaci.
Ja iz šeher idem samo da hebem u Bg. Ne da se loze na obrezane, nego kamentarisu da nisu znale, sta je dobra hebacina. Sad mene I jarana preporučuju drugaricama. Nije problem, plaćaju nam testove. A ti udaraj u kamen kenjac jedan, jadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je samo ko fol. Srbima se na granici kaže vozi brate srbine i uživaj.
Ovo je LAZ. Svi mogu uci u Srbiju bez PCR testa ali moraju u izolaciju ili da urade test u Srbiji.
Cista nemoc, pizde ocito
Samo neznam kakva bi reakcija bila kada bi BiH, na isti nacin, dozvolila ulazak samo gradjanima Srbije iz Sandzaka.
SrBski primitivni nacionalizam ne zanimaju ljudi, zanima ih, kao i svaku Mafiju, samo bogacenje! Ako je Vlada BiH istinski odgovorna prema svim svojim gradjanima, onda treba narediti granicnoj sluzbi da se svi ovi koji odu u Srbiju bez PCR testa, mogu vratiti u BiH samo sa PCR testom. Razlog je zastita vlastitih gradjana od sirenja Korona virusa. Sta ovdje nije jasno?!
🤣 hahaha e jesu im izasli u susret
Sto se mene tice neka ostanu tamo u izolaciji citav zivot!
cemu ovi negativni komentari? Nista meni ovo nije cudno. Kako je ljetos Hrvatska dala dozvolu bez PCR testa samo za hr ljude koji zive u Bosni, a PCR test za sve ostale iz BiH ( pa niste pisali negativne komentare) , pa i ovo s Srbijom je logicno.
kreteni
a jake izmjene....doce ljeto, Neum, i more
Pa dobro je napisano "državljani BIH iz RS-a" HAHA Ipak Srbija ne smatra RS državom.. Vec Bosnu i Hercegovinu!
Sta ces drugo ocekivati od apartheid-nacionalisticke tvorevine
Hahahahahaha gasi Meho.
Sa iljiovim rijecima poooserem vam se naaa svee sta vam ide po za cetri greda toga preeeelaaazaa aaaamin
Kada bi samo gradani Sarajeva, Zenice, Mostara, Tuzle, Bihaca i jos par gradova od sutra prestali kupovati proizvode iz Srbije nikada vise ovako nesto nebi ni pomislili.... BOJKOT SRBIJANSKIH PROIZVODA....naravno, vecina koja ovo procita ce da se slozi i rec ce da to treba... ali slabo da ceko isra uraditi... Ja ne kupujem proizvode iz rs i srbije odkad je prestala agresija, i savjest mi je cista...