Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH treba zatvoriti i prema njima, jer ako mi ne zatvorimo, a oni zatvore, u slucaju da kod njih dodje do sranja, a to je vrlo lako moguce, a kod nas ga ne bude, onda ce zarazeni od njih doci kod nas i napraviti sranje. Zato je bitno da i BiH zatvori granice.
Samo da znas da se od njih uvozi brasno,kazem 'nako' ali ako si u Norwegen to Ne treba da te zanima
@@gooUser1584016874 ...ti si kao kurti..danas izjavi kako nece da ukine sankcije...budalasti kurti nema pojma gdje je supalj...da je slusao mogao je cuti da je izvoz hrane iz srbije zabranjen....srbija ce hranu davati samo sjeveru kosova i republici srpskoj...korona ce trajati najmanje 3 godine...treba se dobro pripremiti prezivjeti....a ko zna...mozda ce i oruzje da pocne da radi...jutros su objavili snimke kako helikopteri iz eu banaka nesto prevoze..sta voze?...mozda premjestaju zlato?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjecate li se Sirijske djevojcice,koja je pod rusevinama i sva krvava,umiruci nama porucila: 'SVE CU VAS BOGU KAZATI'... Izgleda da je kazala...😓 El-fatiha dzenetskoj pticici,koja je ni kriva,a ni duzna,sedefom mocnika otisla sa ovoga svjeta...
Jel "kazala" i za ono Dijete od 2 Godine!? Bjezi Seljacino zatucana. . .
neka tebi vrati kad si los vjernik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klikse sve ti je*em
@DKing ostavljas ovakve komentare a brises nepodobne
sad treba podignuti zidove, bodljikave žice, minska polja i utvrditi granicu na Drini
Kako će sad Dodo po svoje mišljenje kod Vučica?
Migranti ce se opet snaci oni ce preko šuma i livada
Samo se vi ismjavajte ljudima sto kupuju vece kolicine namirnica, za mjesec dana ako ikako i bude tih proizvoda u BiH marketima, bice 3 puta skuplje nego sad. Pa BiH sve uvozi. Na kraju krajeva, ako imas pare zasto ne bi kupio, nece propasti. Onaj sto gomila namirnce je pametan, pa ovo moze potrajati i do godinu dana, nema garancije da nece.
”Nece meni Drina biti granica” - karadzic
sto nije htio Dodik,.moze Korona
Ma kako da zatvorite prema svojima u Rs
Kad sam ja govorio da tamo ne treba granica biti, već zid !! Da se ta bagra odvoji od normalnog dijela svijeta !
Nadam se i molim se da ih i mi zatvorimo prema vama i da se nikad vise nece otvoriti te da cemo prema istim takvim kao vi i zid podignuti kako smrad koji sirite po Balkanu vise nikad ne bi usao u Bosnu.
Kako Dodik podnosi zatvaranje granice sa srbijom? Zar nisu braća
Trebale su biti zatvorene onaj dan kada su zatvorili i skole!! Uvesto vanredno stanje odma.
BiH ne kontrolise svoje granice i nazalost ovo je pravi dokaz da ona kao drzava ne postoji... Sarajevo je u stanju samo naredit zatvaranje granica USK a ostatak RS i HB kontrolisu
@meho1bosna Jebbo ti ja mater u piccku, crkni od muke al' Bosne ce biti.
Htjedoh reć, znači, sad smo ko bubreg u loju. Ali mislim da bi obzirom da je Bosna i Hercegovina u obliku srca, bilo bolje reći da srce ne poznaje granice (doduše one metafizičke) :)
Mi trebao za njih zatvoriti jer su nebitni i jer imaju puno vise zarezenih. Ostanite kuci ljudi i izdrzite, proci ce.