Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo ... Srbija , Bosni duguje SVASTA NESTO !!
http://www.youtube.com/watch?v=oxfIjYwab94 to ti Srbija duguje :D
I 50 milijardi eura ratnih odšteta...
Cuj "super battery shop"
Bolje da nam ništa i ne vrate, da ovi naši "specijalci" ne rasfućkaju sve..
hahahaha al' baš
Dobice bosna Q ehehe turci dugujete vi nama 500 godina upsss poturice pascad ehehe
...izgleda da je ovdje SDP najveći krivac... :D
Sve je to alija kriv
Srbija duguje 50 miliona eura, Hrvatska pola primorja koje je ukrala prije par stoljeća, Milošević duguje mir, UN silno uništeno naoružanje, hiljadama mladića i djevojaka duguju jednog ili oba roditelja itd. Šta se desi s trgovcem koji nemilice daje na crtu? - Pa propadne!
Malo je reci da je smijesna bosnjacka politika zrtve koja se propagira ne samo u slucaju prethodnog rata, nego zadnjih par "stoljeca". Svi samo otimaju, svi samo kradu, svi samo vas ubijaju. Za hrvatsko primorje nemam komentar. Sad ce jos i Splicani biti proglaseni Bosnjacima katolicima.
Šta je pogrešno u mom komentaru? Eto za ovih 50 miliona ljudi iznose dokaze, za primorje fino se informiši, prelistaj pokoju knjigu barem, pogledaj kartu Bosne iz srednjeg vijeka (http://www.bosnjaci.net/foto/Mapa_kraljevine_bosne1391g.jpg) pa vidi kako je sve izgledalo. Ko je počeo rat početkom '90-tih, jesu li Bošnjaci napali? Koliko je nedužnih muškaraca, bez oružja i bez vojne uniforme ubijeno u proteklom ratu, samim tim koliko je današnje omladine ostalo bez roditelja? Obzirom da očigledno nisi nikad bio u mjestu gdje 90 % kuća nema muškarca domaćina, a ja te mogu odvesti u jedno takvo pa da vidiš šta je jad i čemer, jasno mi je da pišeš te nebuloze. Ko je pokrenuo kampanju uništenja naoružanja nakon rata pa su tenkovima gazili po puškama na poligonima širom BiH? Bosanski muslimani su trn u oku svima u Evropi, a vama najviše. Koji narod ima najviše žrtava, koji je narod najviše raseljen, nad kojim narodom je izvršen genocid nezapamćen još od holokausta i nad kojim narodom je izvršen sociocid? Jel' Bošnjaci nisu najveća žrtva? Nismo jedino mi gubili, ali smo gubili i gubimo najviše! To je činjenica, to pokazuju cifre, to niko ne može promijeniti zato što su ti podaci obišli svijet. Ti možeš da negoduješ do mile volje, jasno mi je, "sit gladnom nikad nije vjerovao".
Kad je lopovluk u pitanju (a sto u par slucajeva sigurno jeste), pucaju sve nacionalne i vjerske barijere. A zasto travnicki "Borac" ne bi i danas imao jednu robnu kucu u ovoj rusevini?? Koristi bi imali i jedni i drugi.
SIFRA Nek je meni lijepo ko narod j..e ,a sta je sa domacinskim ponasanjem u zemlji pa to je sve nase.Nije izlaz ni u kreditima ko ce vracati, e to su ti resursi kojima punimo budzet. Samo se nerviramo citajuci ovakve tekstove a nista ne mozemo uciniti. Ali NAROD ZNA i pamti eto izbora jos malo. Gudbaj CARLI.. Neka vam Gorazde bude primjer, i biznismeni koji su preporodili taj kraj svaka im cast da pozive dugo godina...
Sva dugovanja moraju biti pod hitno vraćena i tačka ;)
Ako, ako, iiiii šta sad...
A mogu misliti sta je tek sa Hrvatskom... Ona silna odmaralista po Jadranu...
Kompletna ova priča je isključivi rezultat javašluka naše Agencije za privatizaciju i ništa više.
eki 50 miliona! pa halo ba ljudi, ko je ovdje lud??!! da je jedno 100 puta više, bilo bi iole realnije
"TESKO DUZNOME" strana 47, Biblija
duguje vam qurac da izbijete oci
Zbog takvih idijota nam i jeste ovako! I ja sam Srbijanka ali to nema nikakve veze sa ovim... vlasnik mora uvek da dobije ono što je njegovo ili je to lopovluk.. ps.jeli želiš da budeš lopov ili da vratiš ono što nije tvoje
doris.berlinka tvoje ime i mjesto stanovanja govori koliko si srpkinja. Crni vitez za privatnu imovinu da se vratim nemam nista protiv, ali debili koji traze ratnu odstetu mogu da dobiju samo kao iz pjesme LET3 http://www.youtube.com/watch?v=oxfIjYwab94
PRIKAŽI ODGOVORE (6)