Srbija duguje 50 miliona eura, Hrvatska pola primorja koje je ukrala prije par stoljeća, Milošević duguje mir, UN silno uništeno naoružanje, hiljadama mladića i djevojaka duguju jednog ili oba roditelja itd. Šta se desi s trgovcem koji nemilice daje na crtu? - Pa propadne!
Malo je reci da je smijesna bosnjacka politika zrtve koja se propagira ne samo u slucaju prethodnog rata, nego zadnjih par "stoljeca". Svi samo otimaju, svi samo kradu, svi samo vas ubijaju. Za hrvatsko primorje nemam komentar. Sad ce jos i Splicani biti proglaseni Bosnjacima katolicima.
Šta je pogrešno u mom komentaru? Eto za ovih 50 miliona ljudi iznose dokaze, za primorje fino se informiši, prelistaj pokoju knjigu barem, pogledaj kartu Bosne iz srednjeg vijeka (http://www.bosnjaci.net/foto/Mapa_kraljevine_bosne1391g.jpg) pa vidi kako je sve izgledalo. Ko je počeo rat početkom '90-tih, jesu li Bošnjaci napali? Koliko je nedužnih muškaraca, bez oružja i bez vojne uniforme ubijeno u proteklom ratu, samim tim koliko je današnje omladine ostalo bez roditelja? Obzirom da očigledno nisi nikad bio u mjestu gdje 90 % kuća nema muškarca domaćina, a ja te mogu odvesti u jedno takvo pa da vidiš šta je jad i čemer, jasno mi je da pišeš te nebuloze. Ko je pokrenuo kampanju uništenja naoružanja nakon rata pa su tenkovima gazili po puškama na poligonima širom BiH? Bosanski muslimani su trn u oku svima u Evropi, a vama najviše. Koji narod ima najviše žrtava, koji je narod najviše raseljen, nad kojim narodom je izvršen genocid nezapamćen još od holokausta i nad kojim narodom je izvršen sociocid? Jel' Bošnjaci nisu najveća žrtva? Nismo jedino mi gubili, ali smo gubili i gubimo najviše! To je činjenica, to pokazuju cifre, to niko ne može promijeniti zato što su ti podaci obišli svijet. Ti možeš da negoduješ do mile volje, jasno mi je, "sit gladnom nikad nije vjerovao".
Prikaži sve komentare (61)