Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi nikad neće biti ravnopravni u Mostar i FBiH kao Bošnjaci i Hrvati, jednako kao što u RS-u nisu Bošnjaci i Hrvati. Na žalost tako je uređena BiH.
ljudi idite za njemačku pustíte nek politicari sami za sebe postanu konstutivni
Jel misle na cigane ili srbe...?
tako i treba. svakom svoje. tamo gdje drugi nisu ravnopravni to je njima na obraz ! na nama je da učinimo svoje i uredimo stanje po mjeri !
Sad ce da zive u rahatluku..
Jos da bosnjaci u.podrinju budu ravnopravni da se zaposle u poštu elektro distribuciju itd da se prizna bosanski jezik crkvu iz avlije nane fate da sklone itd
Zar i nije želja za građanskom zemljom!
Fala bogu hrvati im fozvolilu malo ravnopravnosti izgleda dodik i čavke dogovorili
čuj to.konstutivan narod.u hercegovini.pa naravno da je konstutivan.zar nisu to bili dosad.hercegovci se umislili da su u Hrvatskoj.
Lijepo
Srbi nisu narod nego su stoka od nacije
Ako vam je bas stalo do postovanja prema Srbima, pomenite nekada Prebilovce. Recite slobodno da je na kilometar od mesta pojavljivanja gospe baceno 500 zena i dece u jamu Surmanci. Takodje stavite na znanje da im je spomen kosturnica minirana 1992 godine.
znaci li sad ovo kad se zaposljava u drzavne 'sise' na osnovi nacionalnog balansa naroda zaposlit ce se jos 2 srbina, jer do sad su se zaposljavali normalno, mislim na drzavana ministarstva, a ima ih i u elektroprivredi herceg bosne, pa koja su to prava koja do sad nisu imali
Dobro ste se sjetili!
Pa ako su svi "ravnopravni" zar onda nije logicno napraviti gradjansku drzavu u to je to? 🤔
Pa već jeste građanska? Jesi ti rob ili građanin? Jel vlast demokratska ili autokratska?
@ilir Nije gradjanska, da jeste svi bi bili ravnopravni i u jednakoj mogucnosti da biramo i budemo birani sto nije slucaj. Vlast je na papiru demokratska, ali kad pogledas izmedju redova uvidis da vlada jedna vrsta autokratije ili je mozda bolje je nazvati teokratskom. Da nije tako zasto bi se covic, bakir, a i dodik u proslosti suretali sa diplomatama kad nisu izabrani, kada postoje izabrani predstavnici?
Da mi je dozivjeti da se u bilo kojem djelu bosne prica o ekonomskom rastu, a oni jos pricaju o crnim i bjelim ovcama i ciganiiji. Puuuu stooko vlaskoo balkanska, primitiivna