Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan je narod, gdje penzioner ima penziju 120 eura (vecera jedna u Berlinu), gdje radnik ima 250 eura mjesecna primanja, dnevnica u jednom Oslu, a vi stavljate idiota po zgradama. I trwba da se piski po vama sta vam je i kakav zivot omigucio
@Sprzo307 svaka ti je zlatna
@Sprzo307 a taj isti narod u oktobru ode i zaokruzi SNSD SDA(maloumnu sestru SBB) i HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj donator Milorad Didik, pa majmuni jedni ne daje on iz svoga dzepa
@DRyNSKy Bitno je da je Drvar u Hrvatskim rukicama, da sa njim upravlja HDZ i da tamo vas Hrvati čekićem "ispravljaju" i pale vam klepe, kako im dune. A što se tiče djece, Hrvati su im omogućili da uče Hrvatski jezik, a ko neće, Hrvojice mu odsjeku jezik iz usta. Čestitam Drinski, "pobedili ste". Večeras ode Dodik sa Vučićem u vile, a Drvarska BEDA nastavlja da tapka u mestu...
@PopisajNatoDRY Bitno je samo da vas tuku. Ostalo ćemo lako! :) :) :) Nego idel deci učenje Hrvatskog jezika u po Drvara? :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
narod gladan oni se slikaju...uvijek isto
glupljeg naroda samo na balkanu ima...Do-DICK krade milione od svog naroda a oni jedva prezivljavaju i opet ga izaberu....ne samo u RS vec i bosnje i hrvati
kako srbi a u Drvaru? Pa valjda ortodoksi/pravoslavci. Srbi su u Srbiji. Otvorite im oci da ne zive u zabludi i lazi.
Bice jos toga
Srbi, hrvati, bošnjaci. Bože sačuvaj!
sssspecijano iznenadjenje drug dragan covic!!!! mozda ce drugovima donijeti po doktorat a mozda I prizna konstitutivnost srbima koju hdz ne dozvoljava!
Sve politicare koji su politicki bili aktivni u zadnjih 10 godina, 1. zatvoriti, 2. oduzeti imovinu bez pokrica, 3. odzeti familiji politicara imovinu bez pokrica... i eto Bosne i Hercegovine sama ce se dici.
@IQIQIQ dati im jos toliko jer ih glupi gradjani biraju!
Pogledaj slika i plakata jbt, kao republika Transnistrija u Moldaviji.
Samo srbujte idioti. Pozivate u goste čovjeka koji je htio da vam ukine konstitutivnost na području Federacije, zarad nekih svojih ciljeva u RS. Lad bolje razmislim, izgleda svako dobije onako kako je zaslužio.
KAKAV NAROD TAKVA I DRŽAVA - A I POLITIČARI PO MJERI NARODA :) - JEDNOSTAVNO NEMAMO PRAVA DA SE ŽALIMO
Kim Mill(e) Sung...Voljeni Vođa :)))
Svako ko je ikad poslije rata otišao u Drvar zna koliko o ovom gradu vode računa ovi pozeri koji ga se sjete samo kad treba povod za provociranje.
A izložbu radila djeca iz 3. osnovne?
Je li moguće da niko ne vidi koliko je ovaj spreman da žrtvuje kompletno stanovništvo za svoj način života? Nepismenim narodom manišuliraš kako hoćeš...
Drvarska beda sa 182,15 KM prosječne peMzije će danas gledati dva cirkusanta, koja će da kmeče, da obećavaju, ali na kraju dana, dva klovna odoše u viletine na Dedinju, a Drvarska beda će ostati u mestu da tapka kao što je tapkala godinama.