Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hahahahahaaa....
ne usporedjujte srbe i deponiju ... uvredicete deponiju ....
to samo totalno ludi ljudi mogu - od deponije napraviti nacionalno pitanje
Treba i te vlaxe na deponiju.
O kakvom ti to Avdo, brastvu i jedinstvu? Ko vise prica o tome, Bosna je vec odavno podijeljena. Samo bolestan moze u to vijerovati! Ako je Tresnjica najpovoljnija, tamo deponiju i praviti. Ako moze Dodik u Srebrenici da kaze, ovo je srpska repubilka, zemlja. Zasto mi iz Gorazda nemozemo regulisati deponiju u Tresnjici.
Ja sam protiv deponije u Glamocu, mislim da tu treba vise zelenila, da se osijeti priroda. Zato predlazem da se u naselju sade vrbe, da mogu srbi da uzdisu cist zrak :)
e cuj pobunili se gradzani srpske nacionalnost!?Valjda se kaze pobunili se gradzani pravoslavne vjeroispovjesti iz okoline Gorazda?
Najvise volim kad gostuje na GTV-u, njegov seljacki sleg me tako slatko nasmije. AZEME VOLIM TVOJ SELJACKI NAGLASAK.
U Gorazdu na obalama Drine nema vise bratstva i jedinstva od 1992. godine. AL zato volova u vlasti kamarama. A u narodu jos i vise. MASALA !!!
srbi smrde vise nego deponija smeca, jasan cilj, cisto Gorazde,,,
Srbi \"protestvovali\" protiv deponije... seljacki novinaru, jebbo te kote zaposli.
Cuj Borisa, \"da se povratnicima obnove kuce.\" Neka ti ih obnovi onaj ko je srusio. Bezobrazluku nigdje kraja nema.