Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako danas i studira! Te što prijete treba poslati na Kobiljaču! Svaka vam čast na inicijativi da se zaustavi pranje diploma!
Bolje bi bilo ovim klocevima da se prihvate knjige i da traze posao kad zavrse a ne da pametuju po fakultetu i da budu vjeciti studenti
MOŽE SE PRIMJETITI DA SU OVI LAŽNI STUDENTI I HOHŠTAPLERI DOBRO USAVRŠILI ZANAT OD SVOJIH GAZDA I NALOGODOVACA IZ KRIMINALNE ORGANIZACIJE SDA! ☝️
Standardno. Svi znaju da je student koji je izabran za predsjednika SPUS-a član SDA-a. Ovo za 13 od 26 delegacija nije došlo kao veliko iznenađenje nakon odgađanja sjednice 8 mjeseci (dok se ne prikupi potrebna većina da se izglasa pomenuti). Niti je neko vrijeđao izabrane, niti ih mrko pogledao. Hvala klixu što briše konstruktivne komentare dok ostavlja komentare ovih SDA botova.
A ŠTA OČEKIVATI OD HARISA ZAHIRAGIĆA ŠTO JE TARABAO TRENUTNO POKRIVENU RAVU OZ BRČKOG SA PRAVNOG FAKULTETA, PORED SVOJE STALNE FUFE IZ OPŠTINE CENTAR?? 😋
Nije bitno ko je izabran. I vi što ste izabrani nek ste svi redom za SDA. Ali molim vas budite uzorni, radite za dobrobit studenata jer oni na vas računaju.
Na stranu ko je izabran, kojoj stranci pripada itd. Al, da li je stvarno potrebo TRINAEST (13) studentskih organizacija?????
Na stranu ko je izabran, kojoj stranci pripada itd. Al, da li je stvarno potrebo TRINAEST (13) studentskih organizacija?????
Svaka članica UNSA (prvenstveno fakulteti) imaju svoja studentska udruženja. Šta ti tu nije jasno?
24 fakulteta=24 udruženja. To je opet skoro 1500 studenata na jedno udruženje, naravno da neki fakulteti imaju 2000, a neki 200 studenata, ali svako ima pravo glasa. Problem je bio što je fakultetima koji imaju najviše studenata, a ne podržavaju ovaj SPUS, smanjen broj delegata ilegalno.
Na stranu ko je izabran, kojoj stranci pripada itd. Al, da li je stvarno potrebo TRINAEST (13) studentskih organizacija?????
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Kakvo ba pranje diploma ?? Pa vama je mozak ispran svim studentima. Da nije tako, valjda bi od silne inteligencije i znanja sa UNSA diplomom ova drzava dozivjela procvat...Ja sam zavrsio na UNSA i vidio sam svojim ocima kako pojedini zavrsavaju ispite, placanjem, kurvanjem sa profesorima, po kancelarijama i preporukama...ko o cemu, kurva o postenju...ne rise svi vi
SDA olos po obicaju krade i otima, lazira i falsifikuje.
pravilo broj 1. stranka je uvijek u pravu pravilo broj 2. ako stranka nije u pravu, pogledaj pravilo broj 1.
ovi iz sda??
A kad smo kod broja delegata, ovi što su napustili su uglavnom zakinuti, jer su neki fakulteti koji imaju manje studenata dobili više delegata. Također treba reći i to da su ovi što su napustili uglavnom bili oni isti što su tražili ovu sjednicu mjesecima već, jer SPUS nije radio. Oni su oštećeni jer su htjeli da se radi, pametnome dosta!
@NisamToJa zakinuti. Vala od ekonomije i prava niko nema vise studenata. Ekonomija ti ima studenata ko ovi tehnicki fakulteti svi zajedno. Pravilo vecine druze. A to sto nisu poslije rata ljude naucili sta je demokratija nego se svako nadigne kako mu je kur.cu cejf je druga stvar
U bosni bi uvijek manjina da vlada vecinom. Poderu te i onda ne znas sta ces i psujes ko papak kakav. Lafo akademski gradzani ahahha
@rambo972 građani pardon
Ovaj saziv SPUSa je nelegitiman po svemu, ne podržava ga ni većina studentskih vijeća, a kamoli delegata. Gnusno je ovo preotimanje vlasti i izmišljanje nekih prijetnji. Ljudi se skoro godinu dana trude da održe SPUS na životu i sazovu skupštinu (dok za to vrijeme staro rukovodstvo potiče gašenje udruženja koja postoje 50 godina), a onda se pojavi ova SDA vlast i sebi naštima izbore. Pitajte 10 studenata sa svakog od ovih fakulteta podržavaju li SPUS, 9 sigurno ne podržava.
Kad smo kod uvreda, da se malo ovi osvrnu na to da je Merim Serdarević njihov dosadašnji predsjednik poručio pokrivenoj predstavnici sa FINa da nije vrijedna nositi maramu. To vam je izgleda okej?
@NisamToJa pa mozda je ta psovala i onda je taj merim bio upravu ako je to rekao
@rambo972 Da ga nije slučajno još i udarala?
Ali čuj vidjeli nemaju većinu i pobjegli hahahaha Zamisli još da su tražili paušal