Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest jest, kad vježbaju reko bi čovjek najspremniji na svijetu... i onda dođe Mevlid i puca sat i po po gradu niko mu ne može ništa... dajte molim vas...
šta je mevlid sve mogao da je htio
Što bolan pokazne vježbe kada pune vlade i skupštine kriminalaca? Ne primate plaću iz budžeta da vježbate nego da mafiju hapsite.
a ko su onda teroristi, koje narodnosti zna li se?
Ta nece valjda kozohebi u FBIH napraviti atentat - to oni rade u neprijateljskim zemljama..
Cetiri godine su Sarajevo i svi njegovi stanovnici, svih nacija, bili meta terorista s brda. Sada smo zrtve kriminalaca na vlasti-narod je nezaposlen, a oni nas i dalje, sada skupa, terorisu sirenjem mrznje, prijetnjama otcijepljenjem, gasenjem vode i sl.
sve to fino al ovaj heliC ima 40 godina
hajde sprijecite mog buraza da ne pojede ono sudzuke sto je ostalo u frizideru dok se ne vratim s posla
Dragan Mektić za preCjednika 😃
A sta ako tzv napadaci nerazumiju Bosanski a vi ih zovete da izadju i da su opoljeni.. Sta onda ciniti?
A sta ako tzv napadaci nerazumiju Bosanski a vi ih zovete da izadju i da su opoljeni.. Sta onda ciniti?
Mislite KOBAJAGI sprijecen teroristicki cin?
Zašto sve vježbe izvodi Sipa i Kanton Sarajevo...? Dok ostali kantoni i obični policajci su spremni na određene stvari kao dvanaestogodišnjaci kroz maštu...
Kada je već SIPA bila na Aerodromu mogli su Dinu Begića usput pokupiti, ionako je zreo za suda.
Uspjela vjezba? Koga vi folirate matere vam? Vi to malo za javnost kao da ste uspjesni? zasto vam je Mevlid Jasarevic punih sat vremena pucao po ambasadi i ranio naseg covjeka,dok ste se vi krili iza grmlja kao najvece pizde!
hahahahaha
taman mislio rock n' roll, evo nečeg zanimljivog...vi i vaše vježbe :(