Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaooo, stranka ciji je predsjednik Budimir poziva nekoga da podnese ostavku Budimiru... Svasta...
Krajnje ironično
Stranka Plaćenih Pomilovanja.
Pa zar je dotle doslo, da jedan okorjeli lopov daje sebi za pravo da nekome nesto kaze???
Mene samo interesuje hoće li Budmir ikada završiti tamo gdje mu je mjesto- u zatvoru
A ko ono bješe SPP? I od kada su oni relevantan politički subjekt
Jedan od najvecih kriminalaca u BiH je predsjednik ni manje ni vise nego stranke za PRAVDU i POVJERENJE, koja je to IRONIJA, i jos on trazi da neko podnese ostavku, pa prvi koji bi to trebao ucniti jeste TI Budimire !!!
jel ovo poziva na blaze kazne za nosenje oruzja !?
sve vas treba maknuti ali sa ovog svijeta
GLASAM ZA BUTIMIRA DEFINITIVNO!
MAMU VAM JEBEM VISE KOGA VI PRAVITE VIŠE BUDALOM JEDAN SA DRUGIM ZAJEDNO RADITE A OVAMO IZIGRAVATE PROTIVNIKE (NEKI DAN TI JE NERMIN KUPIO NOVGO AUDIJA)
Ko su sad ovi u picku materinu? Cuj SPP... Jebote, ne udje covjek 2 dana na dio stranice o politici, 7 novih stranaka izmigolji. Odakle vise oba vam oca? Da zamandalimo rupe.
Brankoviću vrati se, sve ti je oprošteno!
A vidi hajke na Budimira od harange iz SPDea svaka rijec je u sridu sto reko dalmatinac sve sto je izjavio budimir tacno,Zlatoko rusi BIH sprazumom Drina pravi od EP dodiku odskocnu dasku za neke poteze koje ima u buducnosti.SPD ide u ustoriju kao najnesposobnija stranka cak ni pare koje daje EU dzaba neznaju uzet sa svojim koalicijonim prijateljima izbaci SDP SDA po nalogu dodika razbuca koaliciju koja je pocela super radit i sad nebi imali problema oko sejdic finci ali et hoce zlaja da bude tito slucajni prolaznik je kad je gusto a kasnije TiTO,mrs zlaja u sto materinih glaso sam za tebe i nikad vise.
Ovaj kriminalac treba biti u zatvoru. Samo je pomilovanja potpisivao, nije nista uradio sto je dobro za FBIH.
sram ih bilo!!! a neki dan sdp-ovci kupovali sebi nova auta od 100 hiljada i vise pa kupili i njemu jedng audija od 110 hiljada. licni niksic potpisao i dao pare. sdp-najgora vlada u istoriji bih http://www.tuzlanski.ba/bosanski-lonac/83-bosanski-lonac/11382-vlada-kupila-budimiru-audi-a6-od-102000-km.html http://www.abcportal.info/clanak/za-budimira-i-pudarica-nove-limuzine-od-110000-odnosno-90000-km
Šta je sad ovo koji SPP koji je njihov pzdrav.
Oni su vise za pomilovanja nego za pozdrave.
NjV: u preokretu u aferi "Howell Machine" (poludivlja firmica iz američke vukojebine kojoj banditi iz vlasti za očito primljeni mito žele dati koncesiju za proizvodnju oružja na 10 godina, u Silajdžićevom stilu tj. njima za procenat a narodu BEZ PARE ZARADE), juče su se razotkrili i Bordžijini sefardi iz SDA i njihovo porodično piskaralo Hadžifejzović koji ih je reketirao "Ramiz Dž." bljuvotinama dok ga nisu stavili opet pored sebe na sećiju da zamijeni Zulfikarpašićevog sestrića Hadžiomerovića od kog je simbolično preuzeo palicu pozvavši ga u goste prošle sedmice; tako banda osim očite monetarne koristi u dovođenju mega-trovača okoline vidi i političku dobit pa preko megafona Hadžifejzovića koga narod zove "mahaluša tv" poturaju da "Amerikanci brinu o FBiH" te "oružje služi za ubijanje pa šta će nam onda, bolje da to Amerikanci preuzmu" (iako za mito nemaju moralnih dilema tipa "oružjem se ubija" (najviše muslimane po svijetu jer imaju najviše resursa) a na njemu će svakako pisati da ga je napravio glupi Bošnjo koji tako pokupi ljagu dok kvislinzi kupe kajmak); svako ko ima Internet vidi da se radi o maloj zanatskoj firmi s bolesno ambicioznim zalizanim vlasnikom tipa gangstera iz Sopranosa; gdje su sada hiljade "nevladinih" (stranih vlada) organizacija, od kojih se velik broj zvanično bavi - zaštitom životne sredine? http://is.gd/sW9lTx