Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ga treba smijeniti. Čovjek argumentirano traži smjenu neradnika zbog kojega su invalidi noćili u zgradi Parlamenta. Zar je \"akrobacija\" skloniti nekoga ko dođe na posao jednom mjesećno po platu ? Treba puno ovakvih \"akrobacija\" koje nemaju veze sa politikom. Ne treba biti ostrašćen, ima Špirić loših poteza, ali ovaj mu je dobar i nejviše u interesu Bošnjaka koji, nažalost imaju najviše invalida.
trebalo je davno izvršiti smjenu, a i sve druge koji godinama sjede po foteljama a ništa nerade a ponašaju se kao dozivotni ministri.
treba i tebe i dodika razresiti sa stolica
Dok je Kebo bio na toj funkciji uspio se izboriti za citavih milion maraka godisnje za povratak izbjeglica, dok halilovic dobija preko 40 miliona za svaku .... al je makar kebo lijepo pricao...
Genocidni spiricu ma sam tak UDARAJ po NESPOSOBNJAKOVICIMA!imas moj podrzaj,GAZI pogotovo svojeg brata Tihica! BiH4EVER!
Genocidni krmcic nakaradni, trazi smjenu rabadzije laktasenka da vrati pokradeno.
ja sam za da ga smijene. u toku smjene se nece ni osjetiti da ga nema jer svakako nista ne radi
Baš si mujkane potrefio u sridu. Majmuni misle tako razvaljivati sve. Neka ga nek izdrži do kraja jer nije ništa mnaje uradio od onih koji vuku na drugu stranu i razvaljuju BiH.
s obzirom kako vi imenujete nove ministre, plaho brzo, onda neka ga.. kad budete imali spremnu zamjenu-direktno na istoj sjednici onda ovo pije vode..do tada spirkane, dodikovo kuce, miiiirna....