Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceka se da Rajkovic ode u Zenicu kod sejha Bilala na vaspitanje... napravice braca human centipede od vlâskih zatvorenika 😉
Potpisuj Dodiče pa nek je i BiH Republika, uzvikuje masa 163 KM trozubih i izluđenih Dodikistanaca u međunarodno priznatoj i zauvijek nezavisnoj i nedjeljivoj BiH.
Koliko vidim gospon. Špirita da ste dosegli limit kod Bošnjaka sa vašim opstrukcijama. A dobro znate šta to donosi? Ima da gori na sve strane. I vrijeme je bilo.
Ko te jebe.
Ma jel to Dodik podvijo rep? Nema ga na mapi. Poslo tebe, majkićku , onog kretena Kovačevića . Koji ste vi maloumnici. Juče Željko razgovarao sa američkim amb...... O odnosima RS i Amerike. Kako ste plitki vi Srbi. Nema vijeća ministara špiritu a vi samo nastavite.
Osušio si se od ćafirluka nacionalističkog .Biće i Deyton 5 ako treba ,odzvonilo je i tvoje uskoro smrdo nacionalistički ratarski.
Deyton dva Spiricu i njemu slicnoj bratiji kraj.
Da, sve je jasnije Špiriću da vam je glavni grad BiH Sarajevo kost u grlu.Vjerovatno ne možete prežaliti što niste upali u Šeher Sarajevo da koljete Bošnjake . Majmune jedan sve je jasno hoćeš sa krivoustim Čovićem da pregaziš bošnjake.E nećeš. Idi u onu vukojebinu odakle si i kopaj krmpir i čuvaj svinje.Povedi gospodju Tuzlanku da ti pomogne! Jadnica s tobom takvim kakav si! Zaboravio si da ti je ovaj grad dao stan, posao diplomu i djeca su ti rodjena u glavnom gradu BiH!
@gooUser922337x58 mislim da joj se otac Hamdija prevrce u grobu....fuksa
za njega je Manjaca i uzgoj krumpira ...
Nece se nista promjeniti. To je to u narednih 100 g. poslije ce biti svejedno.
Špirić odabrali ste pogrešnu politiku. Zovete bjesnila Vučića da vam pomogne,smiješno Špirić.Hoćete vlast a radite protiv države. Dobit će te kurku špiriću.
Pa upravu je - Deyton 2 tj. ukidanje cetnititeta
Šta....Čović radi drugom rukom... bas simbolicno rukovanje :)
Šta više pišete o glupostima. Vratite onu vjest od jučer koji ste expresno izbrisali a da ne kažem da niti jedne novine nisu prenijele. Da opčina Žepče finasira televiziju Herceg-Bosne predlagač SDA. Drage vođe sve je manje ovaca za šišanje!!!
sve mirovne konferencije se organiziraju nakon rata . nova mirovna konferencija se može organizirati samo nakon velike krize ili čak rata .
de ti svoj racun samo debljaj polako i sigurno bice aprila
Međunarodna zajednica uvažava činjenicu da su Bošnjaci najbrojniji narod u BiH i Bosne će biti onoliko koliko Bošnjaci budu u to uključeni i zato je SDA dobila pred svoj Kongres instrukcije koliko god one bile nelogične i samom članstvu SDA.