Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U koliko komisija je ovaj covjek član jebote.....?
hahhahaa ,Kaze Dis koji minimum 2l arapskih fekalija konzumira dnevno ... i sto je najgore fali Bakira na sav glas ... to je patriota ,jede arapska govna i cuti ...
Dis ,Dis ,ajde sto kazes mene ali sto sebe kazes .Meni nasao pricati o kvalitetu sarajevske vode .Dupelizac SDA-ov ,dok sam se ja igrao na kaldrmi na M.Dvoru ti si vjerovatno pjesacio 14 km do prve slike .Znas li makar sada gdje je kaldrma na M.Dvoru .Jbg ,ti si novopeceni Sarajlijica ,valjda to znaš .A voda ,arapi vam seru po vodozasticenoj zoni , kakav crni kvalitet ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramotno, sta cemo sad? Molim paket maramica da zaustavim suze. Ozbiljno, kad ce ovaj krimos u zatvor za korupciju?
evo ja od nane moro leksilujum ukrasti i to onaj od 5 miligrama da sebi dodjem , ne znam ni sam kako cu u noc veceras uci devastiran ovakom vjescu :D
Da nikad nije ni dolazio bilo bi vise koristi nego ovako. Samo stetu pravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovakvim vijestima se čovjek ne može radovati. Nije dobro za račun bilo kojeg političara rasturati državne organe. Mislim da bi trebalo razgovarati s ljudima, spustiti loptu na zemlju i ne dozvoliti da se stvari lome preko koljena. Treba inzistirati na razgovorima, dogovorima i truditi se da se dogovoreno ispoštuje.Samo tako se stiće uzajamno povjerenje koje nam je svima toliko potrebno, jer dosta je politika zavade.Može li se za promjenu raditi na politici povjerenja.
majku vam j*bem foteljasku!! pa koliko ste to komisija izmislili i svoje guzove u njih uvalili?
Da li to znaci da se odrekao i plate za tu funkciju? Ako jeste onda supeer 👍
Sad ce ga postaviti negdje za ambasadora garant
Sad kad krene trgovina napokon!!!:))
Narod je prije ovih setnije živio. Nije znao ko je u kojoj komisiji ??? nije nigdje znao za legitimnsot svog naroda u izbornim granicama al je znao KOLIKO IMA PARA NA TEKUĆEM i za deviznu štednju ! ZNAL SE ŠTA JE SA NJOM nakon 20 godina ? Imal i jedan novinar od nezavisnih da se raspita za ovu SUPERTABU TEMU ??? Mnogo je čitalaca zainteresovano đe su im pare !
Ako je OSA megafon jedne političke partije, pa ispravite to...Jednostavno i lako, ROTACIJOM svake 4 godine. Pa nisu Bošnjaci upisali sebi OSA u grunt, niti Srbi SIPU ili već bilo koju instituciju i agenciju.
U normalnoj državi završio bi u zatvoru samo zato što je "ružan ko lopov"...!!!
zato što je lopov
jos par stotina manje :)
Parazitski uhljeb na kub...
Seli se u kcerkin sirotinjski stan u Becu kod kcerkice koja studira.
Kako se zove Srbin koji nema ni kola? Nikola.
Lagano i sigurno idemo u referendum
...idete vi u vražiju mater...TRAKTORIJADA na vidiku... :)))
Samo tako , najbolje je da svi korumpirani i kriminalni kadrovi ( a ti si sigurno jedan od njih) podnesete ostavke , pred sudovima odgovarate za marifetluke i krađu novca građana , a sve što ste opljačkali da vam bude konfiskovano.... Eeeeeeee , to bi bilo nešto pozitivno..... Ovako ....??????
😘😘