Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba strankama dići izborni cenzus na 10% i ukinuti finansiranje stranaka iz proračuna.
Javlja se crnolistaš, koji ne smije u EU i USA zbog korupcije, da govori gdje su problemi u BiH (FBiH)...
Najveći neprijaelji BiH su fosili kao on, vječno se zalijepili za fotelju, bez vizije. Kako očekivati da ti lik sa 80 godina radi na napretku, nikako..ne zna dali je došo ili pošo.. Da ima imalo morala u sebi dao bih šansu mladima, ali jok, sada on vidi krivca eto tamo među strankama u Federaciji ..
Ooooo Spirko, pa ima i tebe fda nam "pametno" zboris....
hahahah kad ti vlah ovo kaze, sve ti je jasno. Mi Bosnjaci smo sebi najveci neprijatelji, očima se ne moremo gledati. Bakir ha zine priča da je stup opstanka Bošnjaka, Konaković prvu riječ koju progovori je Bakir il Sebija. Ma odron smo.
Vidi ovog lampira, odakle se ono pojavi.
Kad je kod vas političara smjena generacija
To nam kaze covjek kriminalac koji je ukradenim parama gradjana BiH pokupovao stanove po Becu, covjek koji je na crnoj americkoj listi itd...
Kakvi kraljevi, skontali da mogu reci sta god hoce i da nemaju nikakvih posljedica. Mozes lagati kako hoces i niko nista
Stvarno ??
Rece crnolistas
OSMORKA NIKADA SA SDA NE SMIJE UCI. NEKA OATANE NOVALIC JOS 4 GODINE, PA NEKA, SDA VIDI STA JE URADILA OD DRUSTVA SAMO ZATO DA BI KCUS SACUVALA. ZNACI NOVALIC NEKA OSTANE, NEKA VIDI SMIT STA JE URADIO, KAKO JE VALJAO SDA, KAKO JE SDA DAO VISE MANDATA, NEGO DA OSMORKA SAPERE KCUS I NOVALICA KROZ VLAST SA SDA.
a ti i tvoji iz manjeg entiteta pošteni k'o francuska sobarica
Dobrica Ćosić : Mi lažemo da bismo obmanuli sebe.....
Spiricu fali love u prorscunu treba vracat dugove na zapad a oni nece rusku valutu. Sada probate dodatno paznju prebacit u federaciju. Vrstite kredit onaj londonske berze prvo, bili ste jako ponosan na njega.
Samo mi ne vidimo sta nam spremaju …. Jedinstvo Bosanskog fronta se mora uspostavit. Mi na jednu oni na drugu ko i u ratu. Napravit liste takve barem u FBIh i da se uzme vlast kako treba pa onda idemo dalje. Ovde nas dijele na sve manje dijelove, siri se nepovjerenje i sutra ako opet bude belaj kako da ista uradimo kad niko nikome ne vjeruje. BUDIMO SEE
Joooj ovaj je u parlamentima jos od 1948 kad je Tito rekao NE Staljinu.