Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze lik koji je na američkoj crnoj listi zbog nelegalnog uzgajanja krompira
Kaze smrad koji je promjenio sijaset stranaka da mu guzica ostane u fotelji. Idi vadi krompir i posalji koju sliku. Nadam se iz neke kaznene ustanove.
i ti si radovanova mater ti sebi hebo
ahahaah .... ko to kaze, lik koji moze otici nesmetano jedino u srbiju ili rusiju .. lik kojeg je i SAD stavila na crnu listu kao i sve njene sluzbe kao i sluzbe sigurnosti EU, okoreli bolesnik... bolje da se drzi uzgoja povrca ..
Ti si staro goFno i prostitutka iz šumske! Nemaš ti kome šta reci nakazo!
reče tip kpoji je nakon SKJ bio član SDS, SRS i na kraju SNSD
Vela havle, ja ću tužiti klika zato što meće fotku od ovoga gariba, tobe ya rabi
Vidi mu facu hebo oca svog . Kako bi ga rado pokenjo po onoj glavurdi. Ne što je Srbin,nego nako ljudski
Rece najveca politicka .urva u drzavi. Nema te stranke u kojoj ti nisi bio i uzeo sve od nje za sebe i svoje najblize. Nisi ti dzaba na crnoj listi SAD-a.
Lik koji je pod sankcijama SAD-a, promijenio vagon političkih stranaka, i priča o poštenju, qurvanju i sl.
Našao ko će im govoriti, pa ti si najveća konkubina. Mator konj, što ne pustiš fotelju nekom mlađem kolegi, dokle misliš od funkcije do funkcije da se vrtiš, već 100 godina ni jedna ne može bez tebe proći, mijenjao si partije ko patike, i ti nekom držiš lekcije da je star.
Sto prenosite izjave ovakvih, koja je svrha...
Upitno je dal ovo i mater voli
Eh sad Špiriću, zar ti nisi vec par godina proslost? Ako imas jos imalo pameti u toj glavi (u sto sumnjam), povuci se i poklopi usima, dolaze teska vremena za hohstaplere i prevarante koji zaradjuju na manipuliranju nacionalizmom! Zapisi ovo sto sam sad rekao;-)
Dobro ih je nazvao, jbg..
Spiric zna sta prica, jer je i on konkubina SDA, pa vjerovatno poznaje i ostale konkubine .
rece i ti jednu pametnu