Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Špirić nije na crnoj listi ,kako može ikako da obavlja neku funkciju ? to samo.moze kod nas nigdje drugo
Sta je ba ovo opet nema niko iz SDA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
➡️Kemal Ademović sebe predložio a onda ga Dodikove i Čovićeve ruke izabrale! ➡️TO SVE GOVORI O SITUACIJI U KOJIMA JESMO!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haha volim ovo što padaju sve maske.Legitimni Hrvati HDZ a biraju lrgitimnog Bosnjaka mimo kluba Bosnjak,toliko o principijelnosti
ovaj stari uhljeb zar nij eumro majku hebo
Jel uslov bio da budes na crnoj listi,da imas zeta pedofila i da si iskoristavao ratne zarobljenike.
Jel uslov bio da budes na crnoj listi,da imas zeta pedofila i da si iskoristavao ratne zarobljenike.
Samo jedni te isti se vrte
Pa zar ova crkotina od spirica jos zivi.Ja sam mislio da je ovaj vec obukao hlace bez dzepova kads vidi cuda sa cne liste na funkciju fuuj .Jadani su svi ovi gradani u BIH da im kroje sudbinu ljudi kao sto su ovi sa spiska.
Ovce biraju koji ce ih vuk pojesti
e moj narode ovi ce vam i u grobu kad budu vodit politiku
Kako je nezgodno kad netko bira drugova i nameće nešto što nije vaša volja sad se vidi 🤷‍♂️ nije dobro i nepodržajem ali neka malo osjete kako je to
I na čelu svih parlamenata, USA crnolistaši, a koaliciju podržala “međunarodna zajednica”!? Hahahah …..lud, zbunjen…
Ludilo
Dakle Šhupak,Pedofilov punac,i smradina baš smo napredovali sve ista ghovna.
Predstavnik Bošnjaka za kojeg nije glasao nijedan Bošnjak, sem on sam za sebe. Pa postoji li obraz na ovom svijetu ikako.
Kemo srbi i hrvati te izabrali
Ovog Špirića treba otjerati govnjivom motkom. Umrijeće na budžetu jbt.
Ademović,Konaković, Nikšić, Forto kako vidimo i gujiicee su dali Čoviću i Dodiku samo da ih prime u koaliciju. Sve su im obećali, a oni im napisali program koji moraju provesti. Konaković nije ništa žalio, pa ni BiH samo da se dograbi ministarske funkcije. Bolestan lik, żeljan vlasti pod svaku cijenu i osvete za sve koji ne misle kao on, isti takav je i Kemo. SDP će potonuti, uništit će ih Konaković sa svojom podlosti i servilnosti. Izdajnici države BiH i bošnjačkog naroda.