Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar to ovo nije u nadleznosti manjeg i nerazvijenijeg bh eniteta ?? Ne mogu ljudima ocistit snijeg a kamoli sta drugo pomoci, zato i vode politiku kakvu vode jer nemaju sta drugo ni ponudit!! Ah da da ne zaboravim napomenut da u tom dijelu BiH narod zivi od 184 marke penzije koja je ujedno i daleko najniza i ispod svakog prosjeka u Evropi!!
Klixe, znamo li šta znači riječ "heroj"? Šta god da vam je dogovor sa FUCZ-om i Majdom Kovač, podnaslov je previše: Heroji iz FUCZ-a?!?!?!?!
tačno...toj majdi muž radi u klixu i rješen problem
Zato opštine nemaju ništa - nose uniforme od prije 20 godina - a prvi trebaju biti na mjestu gdje se nešto desi. Pa vidite da je FUCZ trebalo 20 dana da dođe do Srebrenice i još ih niko nije zvao. Zašto je morao direktor ići u snijeg a ima toliko obaveza u FUCZ - klasično pranje para i stalno ispiranje mozga jadnih ljudi koji ovo čitaju a i onih što im se kao pomaže. Ko plaća ovu promociju da bi se pokrio kriminal o kojem priča cijela BiH.
Svaka cast momci!!!! Majke mi sam ponosan na vas.
Troprstaški krezuvi Đikanosaursi na 183 KM bi htjeli da se igraju državice, a ni put ne mogu očistiti. Što prije izvrnuti taj anticivilizacijski projekat, siromašni Šumski Krmetnjak.
Svaka cast,ovo je dokaz ljudskosti i stvar da je rs propala stvar jer je nastala na mrznji i genocidu.
Svaka čast FUCZ-e da budete uvijek od pomoći kao i do sad.Pozdrav
Opet Toyota i Land Cruiser nema Peugouta i ostalih