Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasipi i sve ostalo se pravi godinama prije. Jedna Nizozemska 30 i vise godina radi na tome al’ Bosnjo ce drzavne pare potrositi na ljubavnice, na gace, na teletinu i sta sve ne ali nece ni pomisliti da treba da se nesto uradi i da se bude spremno u slucaju vremenske nepogode.
sve si u pravu. o bacanju smeća da ne pričam... sad palo na pamet nekome da čisti kad je voda došla do guše, doslovno. a da neko kazni one koji bacaju, to šanse nema. nama su rijeke postale deponije
Sta ce Nizozemska? To je nase razmisljanje, mislimo da smo najpametniji a u biti je suprotno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko se smeća nakupilo, tone i tone plastičnih boca, da li je moguće da nigdje nemamo fabriku za reciklažu, eto po rijekama i potocima imamo tone besplatnog materijala. Očistimo rijeke od plastike, šporeta, bojlera i plus zaradimo, zašto se to ne radi?
Otvori fabriku ili bar obrt pa recikliraj.
Ovdje na ovoj slici je Đagi li
Čuj čistili korita…
Kod nas se korita ciste tek kad nas zadesi nevolja ! Sta ste radili 7 godina
Kasno su se sjetili.
Propaganda na djelu...civilna zastita nista nije sprijecila. Sprijeciti se moze samo ako se na vrijeme urade radovi zastite obala a ovo je suplja. Lijena marva nije u stanju ocistiti sahtove a kamo li sta drugo.
HAhahahahahah gradite uz rijeke kuce, dzaba vam nasipi marvo neuka bošnjačka----Ni struke nemamo, sve lopovi, veze....
Zenica ima najbolje uredjeno korito rijeke Bosne u BiH. U gradu je prakticno nemoguce potopiti kuce i zgrade. Nakon 2014. sredjen i dio kod Bilimista koji je tada bio poplavljen.
Da, jos samo podvoznjake na petlji i ulaz u Blatusu sa bulevara.. Godinama muku muce sa ovim podvoznjakom.. Pa sagradi automatsku pumpu i kad se nakupi vode izbaci ako je vec nize od korita Bosne a mislim da nije jer na petlji je isti slucaj..
Sad se kao nesto čisti, to su izjave koje kakve, glume herojei slicno. To se radi kada nema poplava, ciscenje korita, bacanje smeca u KANTE, politicari da investiraju u zastitu od poplava i sl. Gotovo je sada idioti, voda pamti - voda vrati!
Znaju da svo sranje dolazi od Sarajeva… ovaj put voda…
Pa takvim bagerom su takav nasip mogli davno napraviti...
Nek je Bog na pomoći ljudima u slivu Bosne...
Tako se to radi, a ne sto se trojkasi voze na gumaricama, i glume face s motorolama i telefonima. Kisa pada danima, voda nadolazila danima, a oni cekali da se razvedri. Jos ako je istina da je nacelnik Ilidze Muzur spisko pare za vandredne situacije, onda nema dalje.