Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onom ko da marku želim istu sudbinu vlastitom djetetu, pošto udjeljenom markom samo forsira da ta ista djeca i dalje budu na ulici.
Hajmo malo izmisljati toplu vodu.Korumpirani funkcioneri neka uzimaju ogromnu lovu od narodnog novca, ako im zafali neka zaduze drzavu,problem prosjaka,kerova,bolesnih,socijalno ugrozenih neka rijesi narod.
Jedini spas za ovu djecu je da se izuzmu od roditelja. Mozete me napadati koliko hocete, ali znam tri generacije prosjaka u tuzli i uvijek je ista prica sa njima. Djeca prose, ako im ne das pare ili te poliju kolom ili te pljunu. a uvijek iza coska vreba glavni ciga koji nadzire operaciju. Jedan od razloga zasto se nisam ozenio u tuzli bio je kada izadjes iz maticnog ureda da se slikas na "poznatoj fontani" cigani te zaspu rafalnom paljbom i nagrcu na tebe....
Cuj radi cigana se nisi htio ozenit u Tuzli. Vece gluposti u zivotu nisam cuo,pa ima ih svagdje drug moj....
@lik5 u Lukavcu :D , jos je ljepse bilo 10x i onda na plazu kao gospodin covjek. Kazem kad dozivis da te cigancici od 5 do 7 godina pljuju , poljevaju kolom i vrijeđaju a grad Tuzla to ne zeli da rijesi, a rado uzima lijepe svote novca za maticara, covjek se odluci za alternative. bas sad u subotu, izadje mlada kad samo cujes galamu "ajde u pm", to mi nije trebalo u zivotu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)