Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ga nebi od sramote uzeo :((
Napredujemo mi svaki dan u širenju mržnje, korupciji, lažima, lopovlucima u tome smo postali neprevaziđeni. Ako je to mjera napretka onda smo puno napredovali od 92. na ovamo.
Muslimani mrze Srbe Hrvati Mrze Muslimane Srbi mrze Muslimane Srbi i Hrvati se medjusobno mrze.... O kakvoj zajednickoj drzavi vi govorite..... Najbolja opcija je da federacija se prikljuci HR kao republika a RS Srbiji...to bi jedino garantovalo mir.....
Dajte ljudi jel se ovo neko sa nama sali?Kakav napredak moze u nasoj zemlji da se vidi ako znamo da su nam jos na vlasti nacionalne stranke?
Koji napredak crni,nema nama napretka dok su nacionalne stranke ukljucene u Vlast u BIH.Mi jedino mozemo da razmisljamo kad ce ova zemlja biti okrunisana propascu nacionalnih stranaka.
prvotravanjska sala all'ami
a vidi kod Bevande razdragane face,...baš njega briga....
Imali su HDZ i SDA zajednicku viziju da rasparcaju ovu zemlju, ali im na svu srecu to nije poslo za rukom.
sve ide prirodnim putem....polako, polako
Kakvom napretku?? Ova zemlja ide nazad kakvi crni napretci!