Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li sad ti radnici tuziti firmu jer su se zarazili od direktora, jer je on bio svjestan a dolazio je na posao ? Krivicno bi trebao odgovarati za pokusaj ubistva s predumisljajem , jer su svi znali da je covjek iz Srbije zarazen a i dalje su dolazili i bili medju ljudima
ako se kod nas direktori koji bi trebali biti uzori i prvaci ovako ponasaju sta ocekivati da se niko ne naljuti onda od onog sto je "na lopati"
@gooUser1569956775 Ako su pametni tuzit ce UN zbog globalne prevare zvane Wirus. Kakve veze s tkz Wirusom imaju americki tenkovi i vojnici koji se iskrcavaju po Europi???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na tom veselju je bila i Hanka Paldum i eno je šeta čaršijom???ko koga ovdje zajebaje.....gdje je izolacija 14 dana......ko je ona da je ne smju staviti u izolaciju......Takvih 300 hoda po BIH a penzio nerima ne dozvoljavaju da nos promoli iz kuče......
Razvalise Igman, Ginex a sada i BNT, pa ovo je katastrofa .. SDA mentalne fukare rasturise najvaznije namjenske fabrike u Bosni i uradise vise stete nego sto su cete i uje uradile tokom citavog rata. Dernecili sa zarazenim vlaskim pacovom i sto je najcudnije skoro sva SDA banda se zarazila kao da ih je vlah prcio jednog po jednog!!
@Bazdimirnaguziadmina Cime ce sada Alijin mali da se hvali za nedaj Boze? Onom maloumniku Novalicu i Dzahidu treba jeb** majku za sva vremena! Jadna majka i drzavotvoraca. I da porucim vlasima da se ne trebaju brinuti o "ojacanim bosnjama", dok je god SDA marva na vlasti, bosnje mogu samo u viceve! Zivili!!
Trebamo se distancirati od izraza koji podsjecaju na komunisticki diktatorski rezim. Imamo mi svoj rjecnik, jezik i pismo.
Ovako kako se SDA kada ponasa ovih dana, tako su se ponasali i u ratu samo sto u to vrijeme nije bilo komunikacije kao sada pa da se to sve sazna. (citaj Novalic probleme napravi, nikakce sankcije nikakve osude od stranackih koleg, a moze vrlo lako ovo ispasti kao najkatastrofalniji potez za BH narod, gori i od proslog rata)..
Pa taj iz Čačka nam zarazi pola države i povali kompletnu namjensku industriju.
Adis Ikanović, direktor tmh. SDA žestoka
@rayhem inače kompletan soliter je od budzovana SDA, većina stanova etažno, kupljeno budzašto na račun sirotinje i šehidskih porodica ć, boraca te radnika za 400 km, najbolja zgrada u nt.tr.
imaju 3 vrsti izolacie: 1: samoizolacia....2 kasi sam u izolacii....3 ono kase samo izolujes....koe od ovo troe je
govnalic donese mjere pa onda iste prekrsi. i Vlada FBiH, odnosno Govnalic je licno aminovao odrzavanje derneka u Konjicu na koje je i sam otisao. za pola zaraza u FBIH kriv je Igman dd Konjic i njihov maloumni direktor koji nije bio u stanju donijeti jedinu logicnu odluku. otkazati proslavu. pocrkali dabogda svi redom!
Bravo Igmane
Zavarite steke na zgradi ko u Kini, to je jedino rjesenje. Ili posravite 3 balvana na ulazna vrata!
A gdje je odgovornost za laznu vijest da je ovaj slucaj u Travniku. Napravili su bespotrebno paniku u Travniku sa objavom lazne vijesti. Neki dan uhapsuse zenu zbog ovakve stvari ,a kada to novinari urade, onda nista. Zasticeni ko polarni medvjed.
Bravo SDA,napravili ste vecu materijalnu stetu od agresora!!!Sve cestitke!!!
zasto ne blokirate Fadila i bratiju hebo vas on
A kad se sjetim, jesmo se smijali Kinezima prije dva mjeseca kad su ih stavljali u karantin kad su vrata od stanova kucali i gurali stanare u stanove, 2 mjeseca poslje evo nas u sličnoj situaciji
I tako,sve se svodi na to da organizator tog skupa (zabave) itekako tteba da odgovara zbog odrzavanja istog... Mada,cisto sumnjam,nista od toga...