Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije šator za naše čobane koji po dolasku idu na ćevape?
@gigglessmoke
@gigglessmoke Da uvedu muziku bili bi puni.. ovako tesko ... jedino da mile zapjeva u satorima e onda bi bila navala..
Hebo ja sve svoje ako ovi imaju gram posranog mozga hahahahaha Ljudi moji ja zaista ne vjerujem kakve sve idiotske radnje sprovode da je to univerzumska glupost. Znaci iz Italije idu Meho, Stojan, Ante i jos trojica Luiggi, Djan Franko, Alberto i oni ce u sator, a nasi junaci iz price sa virusima Ante, Stojan i Meho kuci da ponesu malo virusa u svoje porodice. Idite vi fino lijepo i svi do jednoga u ne tri vec hiljadu i tri lijepe p-M
mene stid i citat vise ,,,boze smiluj se
Ovo je pogrešno. Svi u šatore koji uđu a da nisu vozači teretnih vozila. Kada im bude jasno tom tamo nekom iz dijaspore kako je Bosna odjednom dobra da mora u jebeni šator na 15 dana,onda ja mislim neće ni krenuti...
Zasto bi osobe koje nemaju nikakve simptome isle u sator? Zar nije logicno da idu kuci i sjede u kuci? Nikakvoj normalnoj drzavi ne bi palo na pamet tako nasumicno maltretirati ljude. Nisu sve strane drzave iste, ne mogu se jednako tretirati oni koji dolaze iz Njemacke i oni koji dolaze iz Italije. Valjda se zemlje trebaju razvrstati po nekim kategorijama.
@AndjaTG Potpuno si upravu, za takve narukvica mirna bosna a ne šator!
Bjezi Solak-budalo...
Suplja zar vam nije lakse bilo da zabranite strancima da udju nego da pravite satorska naselja.
Niste onda trebali ni postavljati šatore! Koji kreteni majko mila. Ko god hoće da uđe treba u karantin u šatore, bio stranac ili BH državljanin!!!!
Koji idioti,nevjerovatno.Zarazeni idu kuci da sire paniku..hehe..Idi trazi planinare,Pusi camce,hrani izbjeglice samo idi da te vise ne gledamo idiote jedan.Idi spavaj,Coroniraj se vise!!!
Svi ce onda kucama, poletili u Eu sada ce opet vamo nama na grbacu 🤔🤔 ...
Ne mogu da vjerujem, što nam ga šuknuše. Dijasporu će pustiti, sad za uskršnje praznike ima da odemo u p.m. A nas sve više i više stežu, ugasit će nam ekonomiju.
Ovoga treba nalupat ba! Ta seljačka politika "kući će oni u karantin" će nas skupo koštati...
Ko je ovog lika ovlastio da upravlja ovako bitnim pitanjima?
Što je uopšte vojska pravila ta šatorska naselja? Ona su već gotova. Nikog nema u njima. Ovo će privući ljude iz zapadne Evrope da se vraćaju i donijeti će još korone. Evo na ovome primjeru se vidi ko najviše radi protiv ove države i naroda. To je SDA sa svojim poltronima. Nama bolje misli Dodik od SDA. I Radončić je pričao kao Dodik.
Solak.. Gospodar vremena, ohladi malo motore. Organizujte konferencije 2x dnevno i izvjestite narod... Medicinari svoje. Policija svoje. Vatrogasci svoje... A ovako ti i Fahro sve i vojska i policija i mesicina...
Kretenu sta ce ti satori za strance, koji ce stranac doci u Bosni po ovom kijametu, strancima je ZABRANJEN ulaz u bilo koju evropsku drzavu, ti bas ne kontas nista. Samo prepiši od onog idiota Dodika, on je postupio kako treba,satori su za domace a strancima je noga sa granice.On ce svoju RS sacuvati a pored takvih kao ti , siguran sam da nas samo dragi Bog moze sacuvati od katastrofe...
I da kod kuce zaraze sve ukućane