Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za vas, ali ja nemam povjerenje u ovog Solaka.
NEZNAM DA LI JE NEŠTO PREDUZEO NA ZAŠTITI, A KOMENTATORA PREKOBROJNO IMA. MOŽDA JE KO INZKO ZABRINUT.
@vjesalica-80 zašto?. Pa vidiš da je stručnjak rekao da će viditi šta će se dalje dešavati. Vjerovatno hoće da kaže da nije vidovnjak....ne prima za to platu!
Obicne kukavice. Uzimate platu za posao koji ne radite uopste. I majske poplave kad su bile da vam nije bilo raftera i njihove dobre volje ispusili bi tuki.
Koliko su Solak i njegova CZ procerdali sredstava iz budjeta, mogao se je do sad za potrebe poplava i pozara, najmanje jedan helikopter nabaviti, sto je osnov sistema jer je sve bazirano i sve se vrti oko funkcija i funcionera jer nije Solak funkcioner radi poplava, nego su poplave radi njega
NIJE MI JASNO KAKO MEDIJI NA SVAKU KONSTATACIJU O UJEŠANOSTI I ODGOVORNOSTI MEĐUNARODNJAKA UVJEK I APRIORI BRIŠU KOMENTARE I STAJU U ZAŠTITU ONIH KOJI SU SIGURNO NAJODGOVORNIJI I KOJI SVE KONCE DRŽE U SVOJIM TUKAMA ZBOG SVOJIH INTERESA. DECENIJAMA DRŽE ,,NEODRŽIVI,, STANJE.
Splavovi su Meka i Medina, samo nek se okrece turbina
Polako Sole, ne gori. Vi se pomalo danas spremajte, ujutro kad svi doďu polako krenite, a oko 10 kad dođe Majda, mogu javljanja o herojstvima sa terena. Pa niste ni vi budale da odmah skačete.
Sad zovi one manekene sto si zaposlio, pa neka sređuju situaciju.
A i prestalo je, sreća 😉
Kad solak kaze nema dalje😁
Neznam za šta ovaj Solak prima platu za Rad ili da komentariše dešavanja .
kataklizma
Bistricak odsjecen, odnijeli regionalnu cestu
Ispada da se ništa nije radilo u pripremi da se koliko toliko preduprijedi i kvalitetno pripremi spas od naleta i ugrožavanja .ŠTA JE GOVORNIK SOLAK UĆINIO DA ZARADI BAR DIO NEZARAĐENIH PRIMANJA. VAŽNO JE DA SE ON PREDSTAVLJA DA JE ZABRINUT KO INZKO, Visoki predstavnik .
smradino jedna kolaps od zenice prema sjeveru vojsku saljite dizi helikoptere veceras ce maglaj i doboj i sve nizvodno nastradati