Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banjalučki univerzitet uopšte ne može biti validan...........to je obična grupa genocidaša i potencijalnih ratnih zločinaca............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Kopiras citav rad i u fusnotu stavis izvor i cao ^^
za početak se vrlo lako mogu upratiti ovi što pišu radove za novac, samo da ima volje. I šta znači ovaj softver, prepozna rad na našem jeziku, ali šta ako je samo preveden?
Samo đikan može izvaliti ovaku glupost. Software za 6 hiljada maraka?!
uradit ću vam ja za jedno 50 000, ne treba vam firma. Za 6000 meni mrsko kafu popit
Šta je softverom, da li se može prilagoditi i nastavnom programu travničkog univerziteta, i da li če to uticati na brzinu sticaynja diplome pravnika, magistra i doktora nauka !
Babo mi na aparatima
Gledaj glavurde prava đikanska. Ovakve smo u ratu puštali niz rijeku.