Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA gospodo, prestanite sa politikom nacionalnih torova, izdajom BiH i njenih glasaca pa ce se DF vratiti za pregovaracki sto. Dok god nas prodajete Draganu Covicu - nista od pregovora!!!!!!
teško zemlji u kojoj suljagić postaje politički faktor.
kvaternik....znam jednu zemlju u kojoj se slave ratni zločinci, a slavljenici kukaju da su majori-zovani:)))u toj istoj zemlji dokazani kriminalac bude član predsjedništva iako major-izovan:)predlažem tebi i canonu da pređete na durgu stranu obale kao Anteiz zapadnog mostara i progledate:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KAKO JE SAFET POSLAO, PREKO ISLAMSKE ZAJEDNICE ILI PREKO DOMA NARODA ?? MOŽE SE OD TUĐIH PARA DOBRO SAFETE ŽIVJETI JELDE ?
Jedan iz vrhuške Islamske zajednice. Još jedan u nizu dokaza da SDA upravljama džamijašima.
Mogao bih i ja poput ovih komentatora sa ovog portala navesti neki svoj kvazi zak-ljučak o ovoj krizi ali mi ni na kraj pameti ne pada takva solucija. Umjesto toga zadr-žaču se stvarnim podacima, argumentima: SDA i HDZ BiH se smatraju predstavnicima svojih enticiteta a DF predstavnikom "ostalih", misle nekonstitutivnih. PPrTnemalog broja /150.000/ glasača kojima etnicitet nije politička zakletva iako su pripadnici tih istih etniciteta. Što je to važno naglasiti? Stoga što Čović svoju aroganciju temelji na nacionalnom ekskluzivitetu kojem pripada atribut konstitutivnog. U praksi, u ovoj krizi on time maše kao vrhunskim argumentom i pokazuje svoj duboko nedemokratski duh: za njega 150.000 ljudi koje vulgarno definišu kao "ostali" ne znače ništa. Slično kao i SDA koja se tobože dvoumi izmedju prava "konstitutivnih" i "ostalih" ali ne-skriveno pokazuje razumijevanje za zahtjeve sebi slične po etničkoj matrici stranke, HDZ BiH. DF prihvata samo iz politikantskih razloga da oponentne str
... iz politikanstskih razloga kao oponenta konkurentskim strankama iz bošnjaškog korpusa stranaka jer bi time gubile omiljeni atribut ekskluzivnog predstavnika Bošnjaka. Problem je DF koji se, s pravom ne smatra i nije etnički profiliran iako ga, neuspješno. nasilno strpavaju u bošnjački, zaboravljajući svjesno činjenicu da je bošnjački narod najbrojniji pa je logično da u tom omjeru bude i članstvo DF. Uz to, ta činjeica o predominantnosti Bošnjaka glasača DF pokazuje kako jedan narod ima najveći broj politički, a ne retrogradno etnički osvještenih članova. Ovdje su još dominantna plemenska okupljanja u suprotnosti sa europskim političkim narodima.
Dokle će nas I kompleksirani bolesni Komsic zajebavati . On je bolestan od veličine kao i njegov mentor Lagumdiju.
Dokle će vas i s kompleksirani picopjevac Komsic sve nas zajebavati. Makni te ga i sve će biti ok.
Softic ugledni hodza iz Banovica, clan Sabora Rijaseta IZ, dobio vazne funkcije u SDA jer je u Banovicima htio da oformi ASDA da bi Kukicu parirao. Nagradjen je mjestom u Predsjednistvu SDA da se ne bi u Banovicima rasuli glasovi SDA. Tako se gradi politicka karijera.
Nisi u potpunosti informisan. Jeste hodža, a sve funkcije koje ima to je zahvaljujući Mirsadu Kukiću koji ga je gurao a ništa nije uradio za Banoviće, to ja znam. Taj kad ide kroz grad rijetko se sa nekim pozdravlja, uvijek mu je takva faca kao ma bježi od mene. Kad je sebi umislio da je faktor i da netreba ništa raditi i da su svi manji od njega tako je i razvlašćen od Banovića. Ima sreće što Bakiru liže dupe inače svojom ličnošću nebi nidokle dogurao...
"Smatra da dogovor o formiranju Vlade Federacije BiH nema alternativu." Jarane uvijek ima alternativa, nece sjest s Vama (DF sa SDA) i sta onda, onda se mora imenovati neko drugi umjesto Zvizdica i onda opet ukrug, i tako cemo od nove do nove godine.... Narod je naviko na to, ja ne znam zasta sluze ovi izbori kad se Vi ne postujete (ne mozete) Volju naroda
....DF da ne dolazi na pregovore dok čovinjo ne prizna da nije major-izovan:))) p.s. bez onog":tri zdravomarije" i oprošteno ti je:))
ne, bože sačuvaj,ali vidim da si ti pravi hit-mejker:)))))
pravi gospodin vidi glave hahahahahhaha
SDA-HDZ-SDS hrabro i odlučno u promjene i reforme, narod je uz vas i za vas, ahhhahahahahahahahhhaha
@kraftwerk: Nemoj tako, pa to su reformatori i oslobodioci! Oslobodili su nas mira, blagostanja, ljubavi, uvažavanja, naroda, kuća, sigurnog posla, besplatnog zdravstva i školstva, pozitivnog nataliteta, sigurnosti... Eh eto vidiš da su oslobodioci :), činjenice govore, hahaha Ostaj mi dobro, prijatelju...
Sada, kada se Muslimanski narod okrenuo istinskom patrioti i politici njegove stranke, koja nudi ravnopravan i punopravan odnos svim temeljnim narodima u BiH zasnovan na principima Zavnobih-a, vi nemate šta tražiti.
Komšić se ponaša kao djevojčica, apsolutno je nedorastao funkciji koju obavlja. Bio bi političar, ali nikakav kompromis ne dolazi u obzir, ili kako on kaže, ili nikako!
....tako je, povikaše seljaci i odoše kOmpir kopati:)))
...djevojčice su čiste i nevine, a murve zna se:))
HAHAHA Vidi mu ćela moze bosmal na njemu istetovirat hahahahha
Ajde da ponovimo "neopozivnu" ostavku.
Sa kriminalcima iz SDA i HDZ, razbijacima jedne nam i jedine ponosne Bosne i Hercegovine nema pregovora