Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo agenta koji je namjerno upropastio reviziju tužbe protiv Srbije. I umjesto da se sakrije u mišju rupu i ne javlja se više dok je živ, on nama još pametuje i vedri i oblači po medijima. Ko on bi nešto bolje da je vlast. Ko nas je proklinjao sa ovakvom strankom i ovakvim ljudima, zaista nije dangubio.
Hahahah druže, agent je SAKIB Softić, a ovaj je čovjek SAFET Softić. Koliko god je SDA loša, ne možete je tako nepismeni i brzopleti pobijedit.
Pa zar ne vidis sta se radi, stvarno dopustis da ti ovakvi isoiju mozak informacijama. Ako cemo realno gdje se to jos iznosi sta je ko rekao preko telefona i sl. A to ni na sudu ne vazi al zato vazi kad kazes u novinama. Nebitno ko je bake peti deseti vi isto ovce postupate
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislim da je greska sto Mehmedovica niste podrzali, to bi vam dalo kredibilitet i tako potreban svjez start. Ovako ste samo nastavaili da kopate dublje gdje ste stali.
Ovaj Softic je odlican skolski primjer poltrona i uhljeba!
Selam Vucicu poslo me Bakir .... da ti kazem da smo IZDAJNICI da od revizije nema nista i ne sikiraj se ! mamu vam poganu raspadali se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta da se ocekuje od tebe kao prvo ta stvar sto je neces napustit nije stranka to je djl. A kao drugo u sta i gdje bi ti to mogo otic . Ja se stvarno pitam vi kao takozvani i samoprozvani vjernici gdje vi idete u Dzumu ko ce jos da stane pored vas u Saf ,ili mozda imate posebnu Dzamiju gdje samo vi i takvi kao vi idete ,samo neznam kome se takve kreature mole...
Sellam Vučko poslao me Bakir da kažem da nema ništa od revizije ....Smeće raspalo i ti i šef.Izdajnici
Ti si sila Softicu bez tebe nista to ne moze funkcionisat kao ni bez Baketa, Genjca i Ramica. Fuj
Ako je vjerovati safetovim drugovima iz SDA, njegova karijera je zapečaćena onoga trenutka kad je, u dogovoru sa kolegama iz stranke, zatražio od Bakira da malo zauzda Sebiju jer svojim ponašanjem nanosi štetu stranci. U tom trenutku Safet je prestao biti direktor/predsjednik/potpredsjednik bilo čega.
Kaze Softic ova vlada sadasnja nema napretka prema EU.Pa oni su uradili vise nego SDA za 20 godina.Clan sam SDA ali necu moci vise gledati ove uhljebe u SDA.Pojedini nece iz stranke izaci kada bi ih stavio da ciste WC.Isto ko i Softic.Nema bolje pare kao kod nas u SDA Lezi sjedi para sama dolazi a familija dolazi u SDA jedno po jedno.
Tipican poltronski podkapacitirani hodzica u politici.
Jesi li napustio Islamsku Zajednicu?
Naravno svoju porodicu ne napuštaš iako su najgori već utićeš da ih popraviš to je pravilo i Božije i narodnao a ne kao ovi Cronakovići 20 godina u SDA sve stekao u SDA od diplome do bogatstva onda okrene leđa i ne samo ode več pljuje ruke koje su ga hranile i stvorile i priključi se neprijateljima u rušenju države, za takve ljude nema određene kazne.
joj važne vijesti za naslovnicu Klix-a
SDA stanka nas je udaljila od EU saradnja sa iranom ce nas dovesti u propast. Ova stranka je bosnjaci rak
Sta bolan baljezgas
Neće napustiti stranku? Pa, ko bi ga primio u drugu stranku?
Safet Softić je velika štetočina i nesposoban lik. Njegovo jedino dostignuće jeste to što je u ime SDA držao i drži IZ uz SDA. Ljudi poput Safeta Softića su najzaslužniji za katastrofalno stanje u državi - 30 godina uhljeb a ništa značajno nije uradio za državu. Sram te bilo Softiću!
Hajteri se ponadali, a najvise se brinu ovi iz trojke, toliko su "zabrinuti" za SDA... e kada su oni "zabrinuti" onda ti je sve jasno...
Ja,i?
Svi su prolazni, samo su Softić i Genjac vječni