Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek im premijer kaze kako da u rekordnom vremenu zavrse fakultet i od propalog kosarkasa dodju do premijera. to nece u skoli nauciti
Za pohvalu !
http://ba.n1info.com/a155365/Vijesti/Vijesti/Novalic-planinari-ba-Bjelasnici.html
Samo se držite društvenih nauka i fatajte se stranaka i politike, jer je tako puno lakše do sigurnog posla (lijepi budžet), kredita, auta, stana i zasnivanja sopstvene porodice, nego da imate doktorat iz bio - medicinskih ili tehničkih nauka (irgetili bi kod privatnika za male pare cijeli zivot i ocekivali minimalnu penziju (ako je uopšte i dočekate). Za plate ne brinite dok god ima MMF-a ili Svjetske banke - sve ostalo je nebitno.
zabiljezeno je da im je rekao, imate opcije, sada i odmah u sda podmladak da nosite barjak u predizbornoj kampanji, da studirate beskonacno dok ne prestarite i onda da vas zakopamo na birou, da ganjate podsticaje za maline ali sezona vam je sušna odmah da vam kazem i kad platite doprinose ostane vam za kiflu, i da se hvatate njemacke.
nek vam objasni kako se lako dolazi do diplome po sda receptu
Neka vam premijer objasi kako doći do diplome za tri mjeseca. A onda kako postati prvi u glavnom gradu..nek vam pomene i Sebiju i važnost odanosti prema njoj
Vrijeme je za podmađivanje dinastije. Nakon srednje u vladu KS i u vjeru, onda do diplomice u Travniku i uhljebeljenje do kraja života ! Život protkan vjerom tih i bez veliukih životnih turbulencija. Malo je sad ovo sa Zukićem zapelo, al PREŽIVIJO JE MUJO I GORE STVARI, sistem će naći več načina ! Na primjer daš 30 000 IVZ priloga i odmah dobiješ posao u KAntonu ! To je već uhodana šema i kod drugih konefesionalnsoti u okviru REFORMSKE AGENDE! Fahro je dao milion a dbio 22 !
Što se tiće školaraca i studenata-koji su završili smjerove koje vole-koji su znojem zaradili za svoje školstvo-za takve se ne bojim oni će uspjeti u svom cilju i biti jako uspjesni ljudi
Treba mladima pruziti sansu da steknu radno iskustvo....niko se nije naucen rodio...u svakom slucaju gesta Premijera je za primjer . Vijest koja mi je popravila dan. :)
Tako se to radi PREMIJERU! Svaka cast!