Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je u pitanju SDA 9nda bi bio udar na Bosnjake, ovako samo udar na stranku ;)
mutan je ovaj Enver B. iz SDP-a svakako treba hapsit ako je kriv, ali mi nije jasno kako za 30 godina nisu pohapsili ove iz SDA i kukićev rudnik pretresli, jel moguće da su svi sudovi i tužilaštva stranačke sudije i tužioci
Matrica lopovluka je sdaooo-ovska. Bijedić je bijeda koji je mislio da će ga sdaooo-ovci pustiti da "omasti brkove" kao i oni. UZP-ovci iz aDZ-a kradu puno više i država im to dopušta " jer su (kao !!) ugroženi i kontrolišu odgovarajuće institucije . U "rsu" tj. u genocidnoj tvorevini trenutno dodikovci kradu, ali imaju puno manje za ukrast jer su ofukarili. Kad dođu drugi đikani- četalji, ostaće kratkih rukava.
to pakovanje od strane SDP a
Komunisticki lopovi
Sjetite se samo afere Reket gdje načelnik iz Novog Grada Damir Hadžić traži milionski reket stranom investitoru da mu da dozvolu za gradnju. I pored snimka kao dokaza dlučaj se gurnu pod tepih.
U bukagije sa lopovom
Pa niste vi Naša stranka, vec SDBiH 😁
Mirsad Kukić ponovo kara političke protivnike u TK.
Mlada ste stranka da vas mogu sve u isti koš , a Bijedić kriminalac goli pustite ga niz vodu i ogradite se od njegovog kriminala bit će vam bolje.
Jugobalije BiH
Tko su ovi zgubidani