Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi konjickih mini uhljeba sto se uhljebili za fesa dnevnicu, Aferim
Samo SDA ovce ne vide, da Dodik i Zika skupa krcme Bosnu, kao da im je babovina.U stvari vide, ali ih nije briga, dok im uhljebarska plata leze svakog 1-5 u mjesecu.Na svakim izborima ovako mijenjaju biracke odbore u Federaciji i manjem entitetu, da bi radili marifetluke.
Nerko je iz Konjica sdp na djelu u gradu dje od 97. nacelnik je sda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CIK treba zabraniti i SDA-u i SNSD-u izlazak na izbore. Ovo je dokaz da ce u FBIH stimati glasove preko SNSD-a u korist SDA, a u RS stimati glasove preko SDA u korist SNSD. Kradja glasova!
@Jat00nako SNSD definitivno, a ovu drugu treba ispitati...(da li je SDa, SBB ili neka druga usla u ovu trgovinu)...
Sta je to cudno. U drugom svjetskom ratu u Konjicu je osnovan Konjicki muslimanski cetnicki bataljon na celu sa Fehimom Muskadicem,, Mujom Pasicem ,Dr.Ismetom Popovcem, Džemalom Kršlakovićem - imamom mudris iz Konjica, hafiz i član ulme medžlisa u Sarajevu Muhamedom Pandžom .Samo nastavljaju baštiniti cetnicku tradiciju.
jel to i konjic srpski grad hah
ima Komšića svugdje gdje se upliću interesi Bošnjaka,Bosanaca,Bošnjana,Muslimana ili kako se već dogovore da se zovu,..zna se potpis koji je prepoznatljiv,,.sramota a ufaju se u "građansko" i "demokratsko" te "europske pravne stečevine",..,fuj,bljak,..
Samo SDA ovce ne vide, da Dodik i Zika skupa krcme Bosnu, kao da im je babovina.U stvari vide, ali ih nije briga, dok im uhljebarska plata leze svakog 1-5 u mjesecu.Na svakim izborima ovako mijenjaju biracke odbore u Federaciji i manjem entitetu, da bi radili marifetluke.
Pa bas poularno biti konstitutivan. A onda mjenjaj etnicku pripadnost po potrebi...Ali prije promjene posavjetovati se sa strankama koje prodaju mjesta u birackom odboru, etnickim poglavicama ili vjerskim duznosnicima na licu mjesta.
Slika broj 5: Denis Duran Denis Denis Duran Duran
@gerilac jos mu samo fali middle name wet da bude Denis Denis Wet Wet Wet Duran Duran
@gerilac,a Puran,ili ti tjurka,ćurka,..
Zato će Nikšić i SDP-ovce podržati Grujičića u Srebrenici,pogubniji su po Bošnjake od SNSD-a..petokolonaši.
Pogledajte rezerve. Tu su visokoobrazovani ljudi a ovi sa sss su u prvom planu. E takvo nam je sve. Ovi sa vss su hamali ljudima sa sss ili nk.
SDA treba nama Bošnjacima biti primjer. Primjer LOPOVLUKA i PRODAJE naroda
Samo još budali nije jasno da snsd, hdz i sda rade zajedno da bi se održali na vlasti.
Konjic 90% Bosnjaci ko i Jablanica i vecinski dio Mostara na Istoku. Sve su tu bosnjaci ja ne znam sta SNSD trazi tamo kad ne naprave Fino sporazum za bosnjake u Foci onda moze i za srbe u Konjicu.
sve ću ih reć hodži
PDA je dao sve biračke odbore u RS za tuzlanski kanton! Smradova je pun qra c!