{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SNSD: Raspolažemo skromnim sredstvima za predizbornu kampanju

S
11.7.2014. u 12:27
0
4
SNSD: Raspolažemo skromnim sredstvima za predizbornu kampanju
0
SNSD: Raspolažemo skromnim sredstvima za predizbornu kampanju
Igor Radojičić
Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić izjavio je da ova stranka raspolaže veoma skromnim sredstvima kojima će biti finansirana predizborna kampanja.
"To su sredstva od strateške članarine koju imamo kao poseban namet, od redovne članarine i od sredstava koja dolaze iz budžeta krajnje neredovno, jer mnoge lokalne zajednice to više uopšte ne isplaćuju", rekao je Radojičić novinarima u Banjoj Luci.

On je istakao da će predstojeća kampanja biti veoma skromna i neće imati elemente koje je imala u nekim ranijim vremenima na koje su građani navikli kada je riječ o SNSD-u.

"Kada je riječ o učešću u humanitarnim akcijama, uključujući i ove poplave, imali ste priliku vidjeti da su različiti nivoi i pojedinci unutar SNSD-a učestvovali u tome. Poslanici SNSD-a učestvuju sa deset odsto, pored onoga što je redovan zakonski novi porez od tri odsto", naveo je Radojičić.

On je naglasio da nije potrebno svoditi na nivo demagogije to da će neko uplatiti sredstva koja nema, jer ni druge političke partije nemaju ta sredstva.

Radojičić, koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka, izjavio je da ovaj odbor već šest mjeseci radi na programu stranke kroz savjete iz različitih oblasti kao što su kultura, zdravstvo, sport, obrazovanje i druge oblasti.

"Radimo jednu po jednu konceptualnu stvar što se tiče programa i naših opredjeljenja i ciljeva za naredne godine", naglasio je Radojičić.

On je podsjetio da su izborne liste utvrđene i da izborna jedinica koja obuhvata banjalučku regiju daje 12 poslanika za Narodnu skupštinu, te tri poslanika za Parlament BiH.

"Iz Gradske organizacije SNSD-a Banja Luka na listi za parlament Srpske je deset kandidata, po pet muškaraca i žena", naveo je Radojičić i dodao da su kandidati različite starosne dobi i zanimanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: