BiH
0

Radojičić: Održati političku stabilnost

SRNA
Igor Radojičić
Igor Radojičić
Održati političku stabilnost u Republici Srpskoj jedan je od ciljeva SNSD-a, izjavio je večeras u Banjoj Luci nosilac liste ove političke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Igor Radojičić.

"SNSD je mnogo uradio na političkoj stabilnosti Republike Srpske, ali i u realizaciji značajnih infrastrukturnih projekata", rekao je Radojičić na javnoj tribni SNSD-a u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Ada.

Prema njegovim riječima, SNSD je bio uz narod u vremenima kada nije bilo krize, ali i u vrijeme globalne ekonomske krize i katastrofalnih poplava.

"Republika Srpska je tada usvojila paket mjera za pomoć stanovništvu uz obavezu da sanira infrastrukturu. Naš cilj je i da provedemo neophodne reforme da bi bila poboljšana ekonomska situcija", dodao je Radojičić.

On je naglasio da je SNSD najjača politička partija koja može da donosi krupne odluke i obezbijedi jedinstvo u RS.

Nosilac liste SNSD-a za parlament BiH u Izbornoj jednici jedan Nikola Špirić tvrdi da će SNSD pobijediti na oktobarskim opštim izborima.

"Na ovim izborima je veoma bitno obezbijediti političku stabilnost. Takva stabilnost biće obezbijeđena samo ukoliko SNSD sa koalicionim partnerima bude imao skupštinsku većinu", rekao je Špirić.

On je napomenuo da je mnogo razloga zašto građani treba da glasaju za SNSD.

"Vlast u Republici Srpskoj predvođena SNSD-om sačuvala je stabilnost Srpske u svakom smislu. Srpska redovno izmiruje sve obaveze i to je ono što nas kvalifikuje kod građana na ovim izborima", dodao je Špirić.

On je naveo da BiH može opstati samo ukoliko bude poštivan Dejtonski mirovni sporazum.