BiH
0

Iz SNSD-a poručuju da očekuju izbornu pobjedu

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Na izborima 12. oktobra SNSD očekuje i treću historijsku pobjedu ove političke partije, kojoj su birači 2006. i 2010. godine dali povjerenje i snagu da čuva i jača Republiku Srpsku, izjavio je večeras u Bijeljini nosilac liste SNSD-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Miroslav Milovanović.

Na predizbornoj tribini u Domu kulture u naselju Popovi, Milovanović je govorio o uspjesima vlasti koju proteklih osam godina predvodi SNSD, uz ocjenu da je u ovom periodu Republika politički i ekonomski stabilizovana i da se RS sada pita za svaku odluku koja se donosi na nivou BiH.

On je pozvao građane da jedinstveno na izborima podrže Milorada Dodika za predsjednika Republike i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Kandidat SNSD-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Milica Marković poručila je građanima da SNSD nakon osam godina u vlasti izlazi pred svoj narod i na nove izbore čista obraza i ubijeđena da je opravdala i zaslužila povjerenje birača.

Ona je ocijenila da samo uz Dodika Republika Srpska može da se ostvari kao samostalna, nezavisna i međunarodno priznata država.

Kandidat SNSD-a za narodnog poslanika iz Izborne jedinice šest Slavica Lukić je na predizbornoj tribini skraćenicu Saveza za promjene protumačila kao "Sada zadnji put" i poručila političkim protivnicima da građani više ne vjeruju u njihove prazne priče i obećanja.

Kandidatkinje SNSD-a za narodne poslanice Biljana Marković i Milica Lovrić apelovale su na žene birače u Republici Srpskoj da podrže Cvijanovićevu, podsjećajući da je ona kao ministrica i kao premijerka već dokazala sa kakvom snagom i umijećem zastupa svoj narod i RS.