Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj cilj je samo odrzati aranzman sa MMF-om,jer bez tog kredita ni dana nebi bio na mjestu gdje si sada.Toga si ti svejstan,a i sam Dodik prije odlaska u Rusiju je upozorio Spirica da netalasa sa MMF-om.Sreca tvoja sto imas partnere na vlasti u Fbih koji isto prose taj kredit,a da su pametniji,sve bi dobili kad bi te tim kreditom ucijenili.
nista ovaj radoncic ne zna on je kriminalac samo treba glasati za dva bakira jer koalicija sdp-sda je napravila u 20 godina 65 kilometera autoputa i u narednih 20 ce sigurno jos toliko ako ne i vise da napravi zivjela koalicija sdp-sda
joj samo mi daj politicke stabilnosti
Održati političko ŠTA?
RS KAKO JE NASTALA NA ISTI NAČIN ĆE I PROPASTI