Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toooooo Mileee !! Y€ beš narod !! Narod se pali na veliku srbiju i otcijepljenje a za ručak djetelina i džanarike ! Zna Mile za fazon !
10 km kad bi bio litar goriva sumnjam da bi neko izasao na proteste
Pa naravno da su protiv rade sve da sruse drzavu!
Samo blokade dok se talibančići ne dovedu u suru!
umjesto za zapadne zelenaše i mentore počnite raditi za svoj narod za građane, za ekonomiju ove države, odredite maksimalnu visinu cijene goriva u ovisnosti od cijene nafte na globalnom tržištu i onda iz nje raspoređujete što se može rasporediti.
Smrdulja vlaška.
Dame i gospodo, Milokrad..
Sad je bar jasno da je budzet RSa na ivici likvidnosti. To je jedini razlog zasto se SNSD ne zeli odreci par stotina Miliona KM priliva od akciza i carina na gorivo. Jesam li vec rekao da sacekamo 2023 kada RS na Beckoj Berzi mora vratiti 350 Miliona Maraka u jednoj rati. Ne mogu iznositi detalje ovdje ali znam da se vec trazi izlaz iz te situacije. Panika u entitetu...
Sto god se ne usvoji za dobrobit gradjana najlakse je naci krivca u SNSD-u.
I onda kome ti Milo(k)rade “morališeš” ? Fol vi ste za ukidanje akciza i smanjenje pdv-a na nultu stopu za zivotne namirnice . Koja demagogija .
glasači SNSD svaki pojedinačno ima više guma na autu nego zuba u glavi, takvim ljudima je dovoljno reći ma lažu vas glasali smo ZA i to prođe glat isto obećanja o odcjepljenju
Ako drzava uzima 48 KM od 100 KM skupljeg goriva zasto se nisu popravili naftni terminali od rata na ovamo? Akcize su samo kap u moru manifetluka. jer se dio para stalno odvaja i za popravku naftnih terminala koji ne rade.
SNSD odgovara da nestabilna BiH. Ukinite bilo sta u FBIH... Tocenje samo uz CIPS prijavu ne stariju od 3 dana... :D
Koalicioni partneri stranke moralne vetikale na Federalnom nivou. Vise ne Funkcionsete. zato glas dobiti necete.
Brišeš li brišeš. Strah te istine il ti vjera nalaže obilaženje iste?.
Nema dobrote od ovih zlikovaca. FUUUUUUUJ